join us facebook youtube instagram google plus

Αυτόλογη μεσοθεραπεία

Για την απόλυτη ανάπλαση του δέρματος, η γνωστή ως 'Vampire Facial' για τους Stars του Hollywood, ή σύμφωνα με την ιατρική ορολογία, αυτόλογη μεσοθεραπεία, βασίζεται στις ευεργετικές αναπλαστικές ιδιότητες των αιμοπεταλίων του αίματος!


ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται στο πρόσωπο για την σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, την αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων και ουλών όπως συμβαίνει μετά την ακμή και στην ορατή βελτίωση της υφής της επιδερμίδας μας !

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία αξιοποιεί το πλάσμα του αίματος (PRPs-platelet rich plasma) με σκοπό οι αυτόλογοι αυξητικοί παράγοντες να ενεργοποιήσουν τα βλαστοκύτταρα που πολλαπλασιάζονται, επιδιορθώνοντας έναν ταλαιπωρημένο ιστό.

Πραγματοποιείται αιμοληψία η ποσότητα της οποίας είναι ίση με αυτήν μιας γενικής αίματος. Το αίμα φυγοκεντρείται, ώστε να διαχωριστεί σε πλάσμα με αιμοπετάλια και σε λοιπά στοιχεία. Ο εξειδικευμένος Δερματολόγος ιατρός λαμβάνει το πλάσμα στο οποίο προστίθεται υαλουρονικό οξύ με στόχο την ενίσχυση του αποτελέσματος τόσο ποιοτικά όσο και σε θέματα διάρκειας του αποτελέσματος! Στη συνέχεια γίνεται έγχυση ενδοδερμικά στο πρόσωπο (αλλά και στο ντεκολτέ, τα χέρια, το τριχωτό της κεφαλής εάν χρειάζεται).

Τις τρέχουσες ημέρες αλλά όπως προαναφέρθηκε και με την πάροδο ενός 6μήνου έχουμε εμφανή βελτίωση της υφής της επιδερμίδας, ολική αναδόμηση, εξάλειψη πολύ λεπτών γραμμών και ρυτίδων, σύσφιξη δέρματος λόγω της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και μείωση της υπερμελάγχρωσης! Παρατηρείται στην επιδερμίδα μας μια ερυθρότητα η οποία σταδιακά θα υποχωρήσει ενώ πιθανές εκχυμώσεις ή μικρά οιδήματα υποχωρούν τις επόμενες 2-3 ημέρες.

Να σημειωθεί πως δεν εφαρμόζεται σε ασθενείς με HIV, σε εγκύους ή σε ασθενείς που λαμβάνουν αντιαιμοπεταλιακή αγωγή. Εάν είστε κατάλληλοι για αυτή τη θεραπεία, οι γιατροί του Skin Medical Secrets λαμβάνοντας το ακριβές ιατρικό σας ιστορικό, θα σας υποδείξουν τις σωστές λύσεις με απόλυτη για εσάς ασφάλεια.

 

 

Αυτόλογη μεσοθεραπεία για τις ουλές ακμής

 

Διάρκεια

 

Πρόκειται για μη επεμβατική θεραπεία σύντομη και ανώδυνη που γίνεται στο ιατρείο με εντυπωσιακά αποτελέσματα που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνήθως 14-18 μήνες ή και περισσότερο.

Το πρόγραμμα εφαρμογής της μεθόδου αποτελείται από 2-3 συνεδρίες που ολοκληρώνονται σε διάστημα 8-10 εβδομάδων. 

 

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας;

 

Μεγάλης διάρκειας σε βάθος ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος
Πρόληψη και λείανση ρυτίδων
Αύξηση σφρηγιλότητας και λάμψης του δέρματος
Ανάπλαση του δέρματος στην περιοχή του ντεκολτέ και των χεριών
Βελτιώνει ουλές ακμής, κυτταρίτιδα, ραγάδες
Χρησιμοποιείται ακόμη και σε προβλήματα αλωπεκίας και τριχόπτωσης

 

Πλεονεκτήματα της μεθόδου

 

  • Είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιούνται συστατικά του αίματός σας
  • Είναι μη τοξικό και υποαλλεργικό υλικό
  • Εφαρμόζεται εύκολα στο ιατρείο χωρίς να χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας

Κόστος

 

Πολύ προσιτό το κόστος της θεραπείας αν ληφθούν υπ’ όψιν τα πλεονεκτήματα της μεθόδου και η διάρκεια του αποτελέσματος.

Μία επίσκεψη και συζήτηση με τον Πλαστικό Χειρουργό θα σας δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πότε θα δω το αποτέλεσμα της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας?

Τις πρώτες ημέρες αλλά και με την πάροδο ενός 6μήνου θα δείτε εμφανή βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και ολική αναδόμησή του.

Είναι επώδυνη σαν διαδικασία?

Όχι. Το νοσηλευτικό προσωπικό θα εφαρμόσει στο πρόσωπό σας αναισθητική κρέμα με λιδοκαΐνη για περίπου 30 λεπτά πριν από τη διαδικασία με αποτέλεσμα να αισθανθείτε ελάχιστα ή καθόλου πόνο.

Κατά την αιμοληψία, να φοβάμαι πως η ποσότητα αίματος θα είναι μεγάλη?

Δεν πρέπει καθόλου να φοβάστε. Η αιμοληψία γίνεται από την Δερματολόγο και σε ποσότητα αντιστοιχεί σαν αυτή μιας γενικής αίματος!

ΕΠΙΣΚΕΦθΕΙΤΕ ΜΑΣ
Κάντε LIKE και Συστήστε μας σε Φίλους
skin medical logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Υψηλάντου 49-51, 11521
Κολωνάκι
+30 2107210636