join us facebook youtube instagram google plus

Μαύροι κύκλοι

Ο πιο συνηθισμένος λόγος που το βλέμμα και ειδικά τα μάτια μας φαίνονται «σκοτεινά» και κουρασμένα και οι «μαύροι κύκλοι» πρωτοστατούν, είναι η ολοένα και μεγαλύτερη απόσταση της δακρυϊκής κοιλότητας της παρειάς (tear troph) από το κάτω βλέφαρο.


ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ 

Οι μαύροι κύκλοι, στην πραγματικότητα, που λανθασμένα γίνονται αντιληπτοί ως αποχρωματισμός του δέρματος, είναι συχνά και σε μεγάλο βαθμό λόγω της έντονης πτώσης της κοιλάδας του δακρύου, η οποία δημιουργεί μια σκιά φαινομενική.

Η φύση της απόστασης από το κάτω βλέφαρο ή η τυχόν δυσμορφία της δακρυϊκής κοιλάδας είναι περίπλοκη και συχνά οφείλεται σε παράγοντες όπως η γενετική, η φυσική γήρανση του δέρματος ή απλά η ανατομία της περιοχής κάτω από το μάτια. Μέχρι πρόσφατα, οι Πλαστικοί Χειρουργοί και οι Δερματολόγοι είχαν περιορισμένες επιλογές για την βελτίωση των μαύρων κύκλων.

Πλέον, οι ασθενείς που δυσαρεστούνται με αυτή την χρόνια κουρασμένη όψη θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι πρόσφατες εξελίξεις φέρουν και μη επεμβατικές αισθητικές λύσεις. Στα χέρια των έμπειρων Δερματολόγων και με χρήση Υαλουρονικού Οξέως με Microcannulas η διαδικασία θα διαρκέσει λίγα μόλις λεπτά με άμεση μείωση των μαύρων κύκλων!

Αν, λοιπόν, είστε και εσείς ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπων που ενοχλούνται από το μόνιμα κουρασμένο και «σκοτεινό» βλέμμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε δωρεάν ενημέρωση από τους γιατρούς μας.

 

ΟΙ 3 ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ με λίγα λόγια:

 

1)Δημιουργία σκιάς λόγω της αρχιτεκτονικής των οστών του οφθαλμού
2)Πλούσιο δίκτυο αγγείων (αιτία μπλε απόχρωσης)
3)Εναπόθεση χρωστικής που μπορεί να είναι μελανίνη.
Αν θέλουμε μια μόνιμη λύση και όχι αυτή του concealer, η σύγχρονη αντιμετώπιση είναι το Υαλουρονικό Οξύ που αναφέρουμε παραπάνω αναλυτικά.
Ουσιαστικά, διορθώνει το περίγραμμα του οφθαλμικού κόγχου. Θα πρέπει να εφαρμοσθεί στον οφθαλμικό κόγχο, κάτω από τον κυκλοτερή μυ του οφθαλμού και όχι στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος.Εφαρμόζεται συνήθως στην "κοιλάδα του δακρύου".
Η τεχνική είναι πολύ σημαντική για το αποτέλεσμα, το οποίο βλέπετε, αμέσως μετά την έγχυση, & στο skin medical secrets γίνεται με την ατραυματική χρήση Microcannulas.
Να σημειωθεί σε κάθε περίπτωση, πως η κλινική εξέταση από την Ιατρό θα ορίσει αν είστε κατάλληλλοι για την θεραπεία, αν χρειάζεστε βλεφαροπλαστική ή αν στο αισθητικό αυτό πρόβλημα μπορεί να κρύβονται παθολογικά αίτια.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ

Είναι η διαδικασία επώδυνη;

Το νοσηλευτικό προσωπικό θα εφαρμόσει στο σημείο αναισθητική κρέμα με λιδοκαΐνη για περίπου 30 λεπτά πριν από τη διαδικασία με αποτέλεσμα να αισθανθείτε ελάχιστα ή καθόλου πόνο.

Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία αντιμετώπισης των μαύρων κύκλων;

Πολύ λίγο, κατά μέσο όρο 15 λεπτά.

Πόσο καιρό θα διαρκέσουν τα αποτελέσματα;

Περίπου 6 μήνες.

Ποιες είναι οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες;

Ήπια, τοπική ερυθρότητα και οίδημα είναι κοινά. Με την χρήση όμως των Microcannulas που χρησιμοποιούν οι ιατροί του Skin Medical Secrets έναντι της βελόνας η ύπαρξη οιδημάτων και εκχυμώσεων είναι σπάνια έως αδύνατη.

ΕΠΙΣΚΕΦθΕΙΤΕ ΜΑΣ
Κάντε LIKE και Συστήστε μας σε Φίλους
skin medical logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Υψηλάντου 49-51, 11521
Κολωνάκι
+30 2107210636