join us facebook youtube instagram google plus

Λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι Liposonix

H Λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργική επέμβαση! Κοιλιά χωρίς λίπος, εξαφάνιση στα αντιαισθητικά «ψωμάκια», μικρότερη περίμετρο μέσης με την πιο σύγχρονη μη επεμβατική διαδικασία σε μία μόνο συνεδρία walk in – walk out διάρκειας μίας ώρας, για μία μόνο φορά.


ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Άνδρες και γυναίκες προβληματίζονται για την ύπαρξη τοπικού πάχους γύρω από τον ομφαλό, την κοιλιά αλλά και μέση και πλάγια κάτω από τα πλευρά, στους γλουτούς, τα γόνατα ή τους βραχίονες.

Ως τώρα η μόνη λύση ήταν η χειρουργική επέμβαση της λιποαναρρόφησης. Το πρόβλημα αυτό με μία μόνο συνεδρία έρχεται να λύσει το Liposonix. Μια νέα θεραπεία αναίμακτη, χωρίς αναισθησία, που πραγματοποιείται μία μοναδική φορά στην πάσχουσα περιοχή. Αποτελεί καινοτομία στον τομέα της Αισθητικής ιατρικής με τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπαρχόντων ιατρικών μηχανημάτων καταπολέμησης του τοπικού πάχους, καθιστώντας το ήδη το Νο1 διάσημη θεραπεία στην Αμερική.

Το Liposonix είναι ουσιαστικά ένα σύστημα διαμόρφωσης περιγράμματος του σώματος. Είναι κατασκευασμένο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και το μοναδικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα!

Επικεντρώθηκε να χρησιμοποιεί υψηλής έντασης υπερήχους (HIFU) για να καταστρέψει μόνιμα υποδόρια τον λιπώδη ιστό. Το HIFU μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε σε ένα σημείο και να διοχετεύσουμε την άμεση ενέργεια υπερήχων σε ένα συγκεκριμένο βάθος με την βοήθεια ειδικής κεφαλής , ώστε να διαταράξουμε το λίπος χωρίς να επηρεάσουμε την επιδερμίδα ή το βαθύτερο ιστό.

Το σύστημα Liposonix έχει την έγκριση του FDA από τον Οκτώβρη του 2011. Ενδείκνυται για άτομα που έχουν εντοπισμένο λίπος στην κοιλιά, γύρω από τον ομφαλό και στα πλάγια της μέσης, στους γλουτούς, τους βραχίονες ή τα γόνατα. Το πάχος του λίπους δεν πρέπει να ξεπερνά τη μία ίντσα (2,5 εκατοστά) με τεστ «τσιμπήματος». Αν υποθέσουμε πως είχαμε το παράδειγμα της εφαρμογής του σε ασθενή με τοπικό πάχος στην περίμετρο της μέσης, με την εφαρμογή μιας ώρας Liposonix και με την πάροδο ενός μήνα, ο ασθενής θα εντοπίσει εντυπωσιακή διαφορά ενός μεγέθους! Είναι το ιδανικότερο για περιπτώσεις τοπικού πάχους που δεν δύναται να αντιμετωπιστούν με διατροφή ή άσκηση και επιμένουν.

Το μηχάνημα απαρτίζεται από μία κεφαλή στρογγυλή και έτσι η θεραπεία γίνεται πιο στοχευμένη και έχει στην χειρολαβή ένα ενσωματωμένο ψεκαστήρα που καθιστά την διαδικασία απλή και πολύ εύχρηστη για το άτομο που υφίσταται τη θεραπεία.

Δεν έχει σχεδιαστεί για υψηλή ένταση μείωσης του λίπους, όπως η λιποαναρρόφηση. Ο ιδανικός ασθενής έχει ένα δείκτη μάζας σώματος μικρότερο από 30. Τα αποτελέσματα φαίνονται σε 8-12 εβδομάδες (2 – 3 μήνες) μετά την καταστροφή των λιποκυττάρων που αποβάλλονται από το σώμα με τη φυσική διαδικασία.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, μόνιμο και η διαδικασία ασφαλής και ανώδυνη. Υπόσχεται την απόκτηση του επιθυμητού & επιτρεπτού περιγράμματος σώματος και τα πραγματοποιεί!

 

ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ;

 

"To Λίπος επανέρχεται αν δεν προσέξω στην περιοχή που έκανα Λιποααναρρόφηση χωρίς νυστέρι Liposonix."

Είναι βιολογικά αδύνατο για το λίπος να επανέλθει μετά από λιποαναρρόφηση ή liposonix. Κατά τη γέννησή μας, το σώμα ουσιαστικά σταματά την παραγωγή των λιποκυττάρων, τα οποία όσο περιορισμένα και αν είναι, γίνονται ολοένα & μεγαλύτερα ανάλογα με τη διατροφή. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι παχαίνουν. Η Λιποαναρρόφηση στοχεύει στα λιπώδη κύτταρα σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Μόλις αυτά αφαιρεθούν, έχουν φύγει για πάντα...


Επίσημο πριν & μετά περιστατικό Liposonix® 

λιποαναρροφηση χωρις χειρουργειο

 

 

ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Γνωρίζατε ότι:
Σύμφωνα με μια μελέτη με επικεφαλή τον Δρ Francisco Lopez-Jimenez, καθηγητή της ιατρικής στη Mayo Clinic, το υπερβολικό λίπος στην κοιλιά είναι τόσο θανατηφόρο όσο το κάπνισμα ενός πακέτου τσιγάρων την ημέρα;
Γιατί οι γυναίκες αποκτούν λίπος στην κοιλιά με την ηλικία & τι πρέπει να κάνουν για να απαλλαγούν από αυτό?

Το στομάχι είναι μια από εκείνες τις περιοχές που είναι πιο επιρρεπείς στην αύξηση βάρους με την ηλικία. Ο λόγος: οι ορμόνες.
Καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν, η παραγωγή αυτών των ορμονών μειώνεται και αν το σώμα δεν υποστηρίζεται διατροφικά κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης, η κοιλιά θα προσπαθήσει να αντισταθμίσει με την αύξηση της παραγωγής και εναπόθεσης λίπους για να δημιουργήσει μια ορμονική ισορροπία.
(H "επικινδυνότητα" έγκειται στην ανισορροπία που μπορεί να επέλθει στην ινσουλίνη και την κορτιζόλη)

Για να αποφύγετε την βλαβερή εναπόθεση λίπους με τα χρόνια μην ξεχνάτε
-Ισορροπημένη διατροφή
-Άσκηση &...
-Βοήθεια από προηγμένα ιατρικά μηχανήματα.

Απαλλαχθείτε, υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής & αφαιρέστε το με λιποαναρρόφηση χωρίς χειρουργείο  με μία επίσκεψη!

ΕΠΙΣΚΕΦθΕΙΤΕ ΜΑΣ
Κάντε LIKE και Συστήστε μας σε Φίλους
skin medical logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Υψηλάντου 49-51, 11521
Κολωνάκι
+30 2107210636