join us facebook youtube instagram google plus

Σύσφιξη Προσώπου & Σώματος

To Thermage αποτελεί μια ανώδυνη και μη επεμβατική μέθοδο για σύσφιξη και διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου και έντονη σύσφιξη σημείων του σώματος!


ΓΕΝΙΚΑ

Χρησιμοποιεί τις Ραδιοσυχνότητες, που διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και συντελούν στην αποκατάσταση του σχήματος του ήδη υπάρχοντος κολλαγόνου και στη δημιουργία νέου.

Μετά την εφαρμογή, το πρόσωπο παρουσιάζει μια νεανική υφή με μείωση των λεπτών ρυτίδων και αύξηση της σφριγηλότητάς του, ενώ ταυτόχρονα το περίγραμμα του προσώπου γίνεται ομοιόμορφο. Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί μια ήπια ερυθρότητα μετά την συνεδρία. Όμως, αυτή υποχωρεί τις επόμενες ώρες και δεν γίνεται ορατή με χρήση μακιγιάζ. Στο σώμα η σύσφιξη επέρχεται σταδιακά αλλά είναι εμφανής και εντυπωσιακή όταν η χαλάρωση θα υποχωρεί !Η επάνοδος στις δραστηριότητες είναι πλήρης και άμεση.

Για άτομα άνω των 50 ετών μπορεί να χρειαστούν 2 εφαρμογές, με μεσοδιάστημα 6 μηνών και μετά ίσως 1 φορά τον χρόνο για διατήρηση του αποτελέσματος. Η χρήση του Thermage είναι απόλυτα ασφαλής και σε σκουρόχρωμα δέρματα, αλλά και τους μήνες με μεγάλη ηλιοφάνεια, χωρίς ιδιαίτερη ανάγκη για ηλιοπροστασία.

 

 

Πώς λειτουργεί

 

Η θεραπεία Thermage θερμαίνει σε βάθος το ήδη υπάρχον εκφυλισμένο κολλαγόνο του δέρματος και του λιπώδους ιστού, λειαίνει την επιδερμίδα, ενώ συσφίγγει την περιοχή όπου εφαρμόζεται. Διεγείρει, έτσι, το δέρμα, το τονώνει και το συσφίγγειόπως θα έκανε ένα lifting. Το Thermage μπορεί να καθυστερήσει ένα lifting, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με αυτό. Συγκεκριμένα, πριν την εγχείρηση προετοιμάζει την επιδερμίδα, βελτιώνει την όψη της, την κάνει πιο ελαστική και ανθεκτική. Ιδανική ηλικία να ξεκινήσετε τη θεραπεία του Thermage είναι η ηλικία μετά τα 45 έτη, όταν αλλάζει η υφή της επιδερμίδας και τα σημάδια του χρόνου είναι πλέον ορατά στο δέρμα σας. Με μία μόνο θεραπεία διάρκειας περίπου από 1,5 μέχρι 3 ώρες το δέρμα αποκτά υγιή, σφριγηλή, λεία και νεανική όψη, ενώ το αποτέλεσμα διαρκεί από 2 έως 3 χρόνια.

Ως επεμβατική εναλλακτική μέθοδος του χειρουργικού λίφτινγκ, το σύστημα Thermage εφαρμόζεται εξωτερικά όπως το laserαλλά δρα σε μεγαλύτερο βάθος χωρίς να ερεθίζει το δέρμα ή τους άλλους ιστούς. Η μέθοδος αναίμακτης σύσφιξης του δέρματος Thermage προσφέρει στο πρόσωπο, τα μάτια, το λαιμό αλλά και το σώμα μακροχρόνια σύ­σφιξη, ενώ τα εντυπωσιακά αποτελέσματα είναι ορατά στους πρώτους 2 μήνες και ολοκληρώνονται στους 6 πρώτους μήνες.

Στο πρόσωπο και το λαιμό βελτιώνει την υφήτον τόνο και την ποιότητα του δέρματος, ενώσυσφίγγει και αναδιαμορφώνει τη γραμμή της κάτω γνάθου και αποκαθιστά τη χαλάρωση του πιγουνιού και των ζυγωματικών.

Στα μάτια συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα των βλεφάρων και απαλύνει τις γραμμές στο πόδι της χήνας. Στα μπράτσα συσφίγγει το χαλαρό δέρμα και χαρίζει σφριγηλότητα.Στην κοιλιά βελτιώνει τις ραγάδες, κάνοντας το δέρμα πιο σφιχτό και σφριγηλό. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική μετά την εγκυμοσύνη ή τη λιποαναρρόφηση. Στους μηρούς και τους γλουτούς επιτυγχάνει σύσφιξη και ανόρθωση, ακόμη και στην περιοχή πάνω από τα γόνατα.

 

THERMAGE ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Τι επιτυγχάνει;

 

Το Thermage έρχεται και συσφίγγει και ανανεώνει το κολλαγόνο του δέρματος και στα 3 στρώματα. Η πυκνωτική σύζευξη ραδιοσυχνοτήτων θερμαίνει με ασφάλεια το χόριο και το πλέγμα κολλαγόνου στον υποδόριο ιστό προκαλώντας σύσφιξη, βελτιωμένη υφή και τόνο στην επιδερμίδα. Στο πρόσωπο, με μια συνεδρία:
-τονίζονται και ανορθώνονται ζυγωματικά,
-τελειοποιείται το περίγραμμα της 
γνάθου και έτσι το πρόσωπο δείχνει πιο 
οβάλ και όμορφο, 
-οι παρειές είναι πιο λείες, 
-οι ρυτίδες γύρω από το στόμα, το μέτωπο και γύρω από τα μάτια, γίνονται πιο απαλές και το πρόσωπο δείχνει πιο ξεκούραστο! 
-Το Thermage βοηθάει και τις σακούλες στα κάτω βλέφαρα με προ-
στασία ειδικών καλύπτρων και 
-μειώνει και τη χαλάρωση των άνω βλεφάρων!

ΕΠΙΣΚΕΦθΕΙΤΕ ΜΑΣ
Κάντε LIKE και Συστήστε μας σε Φίλους
skin medical logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Υψηλάντου 49-51, 11521
Κολωνάκι
+30 2107210636