join us facebook youtube instagram google plus

Λίφτινγκ με νήματα

Τώρα η ανόρθωση λαιμού και προσώπου λέγεται Lunch Time Facelift και πραγματοποιείται στο ιατρείο σε 30’!


ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ

Με τα νήματα PDO αποκαθιστάται η πτώση του δέρματος του προσώπου, λαιμού, το διπλοσάγονο, οι παρειές και ανόρθωση φρυδιού (brow lift). Είναι πολυγαλακτικό οξύ (PLA), διαλυτό, βιοσυμβατικό και βιοδιασπώμενο με μακρύ χρόνο απορρόφησης (12 με 18 μήνες). Διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό δερματολόγο ή Πλαστικό στο χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία και χρόνο εφαρμογής 30 με 50 λεπτά!

Τα λεπτά απορροφήσιμα πολύκλωνα και μονόκλωνα νήματα PDO τοποθετούνται υποδόρια με την βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας και ουσιαστικά φτιάχνουμε ένα υποδόριο πλέγμα υψηλής ανόρθωσης και σύσφιξης και γίνεται χωρίς ενόχληση η ανύψωση του ιστού για 18 με 24 μήνες. Έχει έγκριση από το FDA και CE.

 

 

Χωρίς τομές, σημάδια, ράμματα ή πόνο και μόνον με τοπική αναισθησία, χωρίς παραμονή σε νοσοκομείο παρά μόνον εφαρμογή στο ιατρείο και μέσα σε 30 με 60 λεπτά γίνεται ανόρθωση των παρειών και αποκατάσταση του χαμένου όγκου. Άμεση επιστροφή στις κοινωνικές εκδηλώσεις και καθημερινές δραστηριότητές σας. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες δέρματος όπως πχ botox. Η κολλαγογέννεση που προκαλείται από την ύπαρξη του πολυγαλακτικού οξέος δημιουργεί συνολική σταδιακή βελτίωση, γρήγορη απλή και άμεση (αμέσως μετά την εφαρμογή) που στην Αμερική ονομάζεται Lunch Time Facelift ! Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι τουλάχιστον 2 χρόνια!

 

 

 

 

 

 

Συνδυασμός Lifting προσώπου και λαιμού χωρίς νυστέρι και Vampire’s Facelift (PRP)

 

 

Η αισθητική δερματολογία προσφέρει ένα μεγάλο εύρος συνδυασμού θεραπειών αντιγήρανσης και αναγέννησης στο skin medical secrets.  Ένας από αυτούς τους συνδυασμούς δεν είναι άλλος από την νέα τάση της εποχής μας, του μη επεμβατικού Lifting με απορροφήσιμα νήματα PDO και της αυτόλογης μεσοθεραπείας με διάστημα 20 ημερών. Το αποτέλεσμα των 2 αυτών θεραπειών είναι λίφτινγκ εφέ, ανόρθωση δηλαδή προσώπου και λαιμού και ανάπλαση, λάμψη και λείανση της επιδερμίδας στο δεύτερο στάδιο.

Ενδείκνυται για άτομα που θέλουν ν’ αποφύγουν το νυστέρι ενώ δεν αφήνει σημάδια και  ουλές στο δέρμα έχοντας μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας.

Το lifting χωρίς νυστέρι με PDO νήματα σχηματίζει ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του λαιμού ενώ είναι απολύτως ασφαλές. Η όλη θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά με τοπική αναισθησία ή αναισθητική κρέμα για μηδαμινό πόνο. Το αποτέλεσμα της ανόρθωσης φαίνεται απευθείας, όμως σε 4 με 6 μήνες αφού συνεχίσουμε και με αυτόλογη μεσοθεραπεία, τα αποτελέσματα είναι άψογα και εντυπωσιακά και με διάρκεια έως και δύο χρόνια.

Με την πάροδο 20 ημερών, η ασθενής έρχεται στο ιατρείο για την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP ή  όπως είναι ευρέως γνωστό στο Hollywood, Vampire’s Facelift.

Ονομάζεται αυτόλογη διότι χρησιμοποιούμε «υλικό» από τον ίδιο τον οργανισμό του ασθενούς. Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη. Πραγματοποιείται αιμοληψία ίδιας ποσότητας με αυτή μιας εξέτασης αίματος και στην συνέχεια το αίμα αυτό φυγοκεντρείται από όπου και διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, σε πλάσμα, σε αιμοπετάλια και σε  λευκά αιμοσφαίρια. Μέρος του εμπλουτίζεται με ενεργοποιητές των αιμοπεταλίων και αυτό είναι το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε για την έγχυση. Η πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων πρακτικά είναι μηδαμινή λόγω της αυτόλογης φύσης της βιολογικής αυτής θεραπείας.

Κατά την έγχυση στο πρόσωπο και τον λαιμό ουσιαστικά πετυχαίνουμε καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση του δέρματος, τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων του δέρματος και προσέλκυση και δημιουργία νέων ινοβλαστών. Τα θρεπτικά συστατικά του πλάσματος (όπως υδατάνθρακες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία κλπ) βοηθούν  στη θρέψη, την ενυδάτωση και την σφριγηλότητα του δέρματος έχοντας αντιοξειδοτική δράση με στόχο μια ολική καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης.

ΕΠΙΣΚΕΦθΕΙΤΕ ΜΑΣ
Κάντε LIKE και Συστήστε μας σε Φίλους
skin medical logo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ Υψηλάντου 49-51, 11521
Κολωνάκι
+30 2107210636