Ιατρείο

Ένωση ανθρώπων, εμπειρίας, ηθικής, ιατρικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας με εγκρίσεις από παγκόσμιους οργανισμούς και συνεχής μετεκπαίδευση…

Κυρίαρχος στόχος της Δρ. Αλμπανοπούλου & του Skin Medical Secrets είναι η αφοσίωση στην παροχή των πιο σύγχρονων θεραπειών, στις τελευταίες τεχνολογίες και την επιστημονική προσέγγιση, προσαρμοσμένες στην αισθητική φροντίδα με ασφαλή και ηθικό τρόπο. Η δέσμευση όλων μας στο άριστο αποτέλεσμα μαζί με την άρτια ενημέρωση του ασθενούς μας, βοηθούν στην επίτευξη της βέλτιστης υγείας του δέρματος και της εξωτερικής και εσωτερικής ομορφιάς!

Το Skin Medical Secrets προσφέρει εξατομικευμένες αισθητικές υπηρεσίες Δερματολογίας αντιμετωπίζοντας και ένα ευρύ φάσμα θεμάτων φροντίδας του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της δερμοχειρουργικής, της κλινικής και της παιδιατρικής δερματολογίας.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης φροντίδας των ανθρώπων που εμπιστεύονται το Skin Medical Secrets παρέχονται επιπροσθέτως συμβουλές και εφαρμογές από εξειδικευμένους επιστήμονες συνεργάτες σε θέματα Αισθητικής Οδοντιατρικής, Πλαστικής Χειρουργικής, Οφθαλμολογίας, Παθολογίας, Ημιμόνιμου αισθητικού και μετεγχειρητικού μακιγιάζ (μικροχρωμάτωση) και Life Coaching.

Το πρωταρχικό πλεονέκτημα του Skin Μedical Secrets αποτελούν αναμφισβήτητα η επιτυχής ένωση ανθρώπων, εμπειρίας, ηθικής και ιατρικών μηχανημάτων υψίστης τεχνολογίας.