Οξυγονοθεραπεία

Η “αέρινη” θεραπεία με την δύναμη του CO2… που βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, καταπολεμά τις λευκές ραγάδες, διαλύει το τοπικό λίπος, εξομαλύνει σε εκπληκτικό βαθμό την κυτταρίτιδα και σβήνει τις ρυτίδες!

Τι είναι;

Πρόκειται για την συνδυαστική εφαρμογή των δύο αερίων με την νέα πρωτοποριακή τεχνική Gas Contouring (CO2 + O2) που αντιμετωπίζει μια σειρά αισθητικών προβλημάτων, χρησιμοποιώντας ιατρικό διοξείδιο του άνθρακα και καθαρό οξυγόνο υπό πίεση. Eτσι αισθητικά προβλήματα όπως οι ραγάδες, η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, οι μαύροι κύκλοι, τα οιδήματα κάτω από τα μάτια, και το διπλοσάγονο αντιμετωπίζονται δραστικά. Ο συνδυασμός αυτός ενεργοποιεί ζωτικές λειτουργίες του δέρματος όπως είναι η παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος, με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό δέρμα με νεανική όψη!

Αποτελεί μια ανώδυνη διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται σε επαναλαμβανόμενες συνεδρίες ανά εβδομάδα διάρκειας μισής ώρας. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται κατά την κλινική εξέταση από τον ιατρό και ανάλογα με το υπάρχον πρόβλημα.

Τρόπος εφαρμογής Στις πάσχουσες περιοχές με την βοήθεια ανεπαίσθητων βελονών πραγματοποιείται διοχέτευση του θεραπευτικού αερίου του μηχανήματος διαδερμικά αλλά και υποδόρια. Είναι ιδανικό για:

  • σώμα και πρόσωπο για εξάλειψη μαύρων κύκλων,
  • επαναφορά του φυσικού οβάλ του προσώπου,
  • μείωση λίπους στα «ψωμάκια», γλουτούς, μέση, κοιλιά και εντοπισμένη αύξηση λίπους κάτω από το σαγόνι και τον τράχηλο του λαιμού
  • θεαματικά αποτελέσματα σε κυτταρίτιδα και χαλάρωση σε γλουτούς και μηρούς και σε δύσκολα σημεία όπως το γόνατο!
  • ενδείκνυται και σε περιπτώσεις λιποδυστροφίας για την ομαλοποίηση της συνολικής όψης του δέρματος! Άμεσα από τη 1η με 2η συνεδρία, σε έναν κατά μέσο όρο κύκλο 5-7 θεραπειών, μπορεί να γίνει συνδυασμός με μεσοθεραπεία.

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις και δεν απαιτείται τοπική αναισθησία, ενώ επιστρέφετε αμέσως στις καθημερινές σας εργασίες. Τυχόν σε σπάνιες περιπτώσεις-εκχυμώσεις (μικρές μελανιές) υποχωρούν πολύ άμεσα.

Οξυγονοθεραπεία  σε πρόσωπο & λαιμό 150€ (από 300€)
Δοκιμάστε στο ιατρείο μας την ενέσιμη Οξυγονοθεραπεία που προσφέρει αποτέλεσμα σφριληλότητας & ανόρθωσης από την πρώτη κιόλας συνεδρία!