Τριχόπτωση Τest DNA TrichoTest™

Ποιοι είναι οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε πτώση των μαλλιών & πώς αντιμετωπίζεται;

  • Ορμονικά προβλήματα και κληρονομική προδιάθεση
  • Ιατρικές θεραπείες/φάρμακα
  • Συναισθηματικό στρες
  • Μη σωστή διατροφή
  • Ασθένειες του δέρματος στην περιοχή του τριχωτού
  • Επιθετική φροντίδα μαλλιών (περμανάντ, βαφές, extensions κλπ)

Σε περιπτώσεις τριχόπτωσης και αλωπεκιών στο Skin Medical Secrets, προτείνουμε να βρούμε την αιτία αρχικά του προβλήματος.

Η τριχόπτωση αποτελεί ένα θέμα που μας απασχολεί, μας προκαλεί αγωνία, πολλές φορές αναζητούμε λύσεις μεταμόσχευσης μαλλιών κοκ.
Γιατί δεν το παίρνουμε όμως από την αρχή;

Το ξέρατε ότι η τριχόπτωση οφείλεται και σε 13 συγκεκριμένα γονίδιά;
Για αυτό το λόγο, να γνωρίζετε πως έχουμε διαθέσιμο το TrichoTest™ που αναλύει τόσο γενετικούς παράγοντες όσο και άλλα σχετικά χαρακτηριστικά, όπως εξωγενείς παράγοντες. Αυτή η διαδικασία παρέχει μία πλήρη κατανόηση του υποστρώματος της ανάπτυξης αλωπεκίας.

Το TrichoTest™ το προτείνουμε σε:
Όλους όσους θέλουν να καταλάβουν πώς το γενετικό τους προφίλ επηρεάζει τη θεραπευτική αντιμετώπιση της αλωπεκίας.
Ασθενείς με οικογενειακό ιστορικό εμφάνισης αλωπεκίας.
Άνδρες και γυναίκες που έχουν δοκιμάσει διάφορες θεραπείες με μικρή ή καμία επιτυχία.

Το ανθρώπινο γονιδίωμα (DNA) αποτελείται από 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων που περιέχουν 20.000 έως 25.000 γονίδια. Κάθε γονίδιο δίνει μία συγκεκριμένη εντολή στο κύτταρο, και κατ’ επέκταση στον οργανισμό μας, καθορίζοντας έτσι τον τρόπο λειτουργίας του. Κάθε γενετική μετάλλαξη είναι μια μοναδική παραλλαγή του DNA που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό του κινδύνου ανάπτυξης μίας ασθένειας και της αντίδρασης ενός ατόμου σε ορισμένα φάρμακα. Υπάρχουν 13 γονίδια που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι σχετίζονται με την τριχόπτωση.
Με το TrichoTest™ στο Skin Medical Secrets αξιοποιείται αυτή τη γνώση με σκοπό την επιλογή εξατομικευμένων γαληνικών φαρμάκων για τη θεραπεία της τριχόπτωσης.
Που σημαίνει; Κάνοντας το TrichoTest™, μετά έχετε εξατομικευμένη θεραπεία από την Δρ. Αλμπανοπούλου, βασισμένη στα δικά σας αποτελέσματα!
Το TrichoTest™ πραγματοποιείται εύκολα στο ιατρείο,
καθώς χρησιμοποιείται DNA από κύτταρα του σάλιου σας που συλλέγονται με το βαμβακοφόρο στυλεό συλλογής δείγματος -την αποστειρωμένη γνωστή μπατονέτα δηλαδή- από το εσωτερικό του μάγουλου. Στη συνέχεια το δείγμα αποστέλλεται στα εργαστήρια της Fagron Genomics και τα αποτελέσματα φτάνουν στα χέρια σας σε 3-4 εβδομάδες.