Ενέσιμες Θεραπείες

Αντιρυτιδικη θεραπεια

Αντιρυτιδικη θεραπεια

H δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης ανδρών και γυναικών.

 

Η βοτουλινική τοξίνη είναι ένα επεξεργασμένο πρωτεϊνικό σύμπλοκο το οποίο εγχύνεται στην υπό θεραπεία περιοχή. Δρα στον μυ αναστέλλοντας την μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και έτσι ο μυς αδρανοποιείται και σταματά να συσπάται έντονα.

 

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα λεπτά.

Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας που βρίσκονται σε περίοδο της ζωής τους όπου αρχίζει η περιοχή στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια να δείχνει κουρασμένη και να φαίνονται πιο έντονα οι ρυτίδες έκφρασης.

Η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει μια γυναίκα την θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη δεν είναι συγκεκριμένη, εξαρτάται από την ίδια και τις ανάγκες της επιδερμίδας του προσώπου της. Συνήθως ξεκινά μια τέτοια εφαρμογή στην ηλικία των 30-35 ετών. Άλλωστε αυτή είναι η ηλικία που τις περισσότερες φορές αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες λεπτές γραμμές στο πρόσωπο.

 

Micro θεραπεία για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα

 

Μια γυναίκα γύρω στα 30 μπορεί να πραγματοποιήσει προληπτικά την εφαρμογή με βοτουλινική τοξίνη, προλαμβάνοντας έτσι με αυτό τον τρόπο την εμφάνιση πιο έντονων ρυτίδων στο μέλλον. Στις γυναίκες νεαρής ηλικίας συνιστάται να αποφεύγονται οι υπερβολές και να τοποθετείται μικρή ποσότητα του ενέσιμου υλικού, προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους. Εξ ου και micro. Επίσης στις ηλικίες των 25-30, η βοτουλινική τοξίνη μπορεί να εφαρμοστεί για να βελτιώσει τις περιοχές γύρω από τα μάτια, ‘ανοίγοντας’ το βλέμμα και βοηθώντας στην ανόρθωση της γωνίας του ματιού.

Οι θεραπείες αισθητικής ιατρικής, όπως είναι τα ενέσιμα, δεν είναι απαγορευτικές για άτομα νεαρής ηλικίας. Αυτό που χρειάζεται είναι ιδιαίτερη προσοχή από τον ιατρό, στην εφαρμογή του υλικού. Να τοποθετεί δηλαδή τόσο όσο χρειάζεται, έτσι ώστε το αποτέλεσμα που θα προκύψει να είναι φυσικό και να μην είναι εύκολα αντιληπτό ότι έχει πραγματοποιηθεί κάποια παρέμβαση. Πολύ σημαντικό και το να μην διαταράσσονται τα χαρακτηριστικά και η αρμονία του προσώπου.

 

Δημοφιλείς περιοχές εφαρμογής βοτουλινικής τοξίνης

 

Άνω μέρος του προσώπου: Μέτωπο, μεσόφρυο, πόδι της χήνας.

 

Ρυτίδες καπνιστού: Οι κάθετες ρυτίδες που βρίσκονται κυρίως στο άνω χείλος, αλλά μερικές φορές και στο κάτω.  Στην περιοχή αυτή χρησιμοποιείται κυρίως ως πρόληψη ή συμπληρωματικά με το υαλουρονικό.

 

Ρυτίδες μαριονέτας: Οι ρυτίδες που ξεκινούν από τη γωνία του στόματος κι από τις δύο πλευρές και κατευθύνονται προς τη γνάθο.  Η βοτουλινική τοξίνη μπορεί να βελτιώσει το σημείο συνήθως σε συνδυασμό όμως με fillers ή νήματα.

 

Λαιμός (turkey neck): Διορθώνει τις «χορδές» που ξεκινάνε από το πηγούνι και κατευθύνονται κάθετα προς τον λαιμό. Λέγονται μυώδες πλάτυσμα και με την έγχυση βοτουλινικής τοξίνης μειώνονται αισθητά.

 

Πλάγιο μύτης: Οι ρυτίδες που δημιουργούνται ψηλά, στο πλάγιο της μύτης σε διάφορους μρφασμούς μας. Με χρήση βοτουλινικής τοξίνης μπορούν να βελτιωθούν αισθητά.

 

Nefertiti neck:  Ο λόγος για την γραμμή της γνάθου (Jaw line) και το λαιμό. Η έγχυση βοτουλινικής τοξίνης αποσκοπεί στην ανόρθωση, δηλαδή σαν ένα είδος μη χειρουργικού lifting.

 

Ενδείκνυται επίσης για:

Πτωτική άκρη της μύτης όταν γελάμε

Gummy smile για να μην φαίνονται τα ούλα των δοντιών όταν γελάμε

Μείωση μυών σιαγόνων

 

Αλλά αποτελεί θεραπεία και για ιατρικές παθήσεις:

 

Υπεριδρωσία

Ημικρανίες και πονοκέφαλοι

Διόρθωση ασυμμετρίας προσώπου (Bell’s Palsy)

H δημοφιλέστερη θεραπεία αντιγήρανσης ανδρών και γυναικών.

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν κλινική εξέταση από την Δρ. Αλμπανοπούλου.

ΣΥΝΟΨΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική με κρέμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2-3 Βδομάδες |
Συνολική διάρκεια: 4-6 Μήνες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

20 λεπτά

ΤΥΧΟΝ
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Αλλεργικές Αντιδράσεις, Μελανιές,
Πρήξιμο, Eyebrow/eyelid
dropping asymmetry

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Άμεσα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Άμεσα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Yπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες αντενδείκνυται η θεραπεία;

Η θεραπεία θα πρέπει να αναβάλλεται σε περίπτωση λοιμώξεων (έρπης, ,μολυσματικό κηρίο), εγκυμοσύνης και να μην εφαρμόζεται σε νευρολογικές παθήσεις που υποδεικνύουν οι συνάδελφοι νευρολόγοι.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

4-6 μήνες. Περί το τέλος αυτού του διαστήματος η δραστηριότητα των μυών επανέρχεται στην προ θεραπείας κατάσταση. Η υφή όμως του δέρματος αντανακλά το διάστημα “ξεκούρασης” από τις καθημερινές μυϊκές συσπάσεις!

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η βοτουλονική τοξίνη είναι απόλυτα ασφαλής, με σπάνιες και μικρής διάρκειας παρενέργειες (όπως ελαφρά ζάλη, πονοκέφαλος ή τοπική αλλεργική αντίδραση), που κι αυτές είναι αναστρέψιμες. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση είναι να εφαρμόζονται από έμπειρο και εξειδικευμένο γιατρό. 

«Φαίνεται» ότι έχω κάνει θεραπεία βοτουλινικής τοξίνης;

Το καλό αποτέλεσμα είναι εκείνο το οποίο δύσκολα μπορεί να καταλάβει ένας τρίτος. Και το καλό αποτέλεσαμ μπορεί να το προσφέρει ένας εξειδικευμένος στα ενέσιμα Δερματολόγος.  Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την αλλοίωση στα χαρακτηριστικά που όλοι έχουμε δει στο παρελθόν.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΝΕΣΙΜΕΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τα fillers, η βοτουλινική τοξίνη και οι μεσοθεραπείες ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΣΩΜΑΤΟΣ

Κορυφαίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα για κάθε ανάγκη θεραπείας σώματος.            

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Top θεραπείες προσώπου για υγιή επιδερμίδα που διατηρεί τη σφριγηλότητα και τη νεότητά της.

ESSENTIAL
OFFERS

Τι αξίζει να κάνετε αυτό το μήνα στο ιατρείο μας για το πρόσωπο και το σώμα σας.           

΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: skinmedicals@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here