Ενέσιμες Θεραπείες

Lanluma V προσωπο

Lanluma V πρόσωπο

Το Lanluma είναι ένα ενέσιμο προϊόν που ενεργοποιεί το φυσικό κολλαγόνο μας, δρώντας βαθιά εντός του δέρματος για να δημιουργήσει όγκο σε επιλεγμένες περιοχές. Κατάλληλο για ενήλικες όλων των ηλικιών και φύλων, προσφέρει φυσικά αποτελέσματα που διαρκούν έως και δύο χρόνια. Με την πρόοδο της θεραπείας, υπόσχεται σταδιακή και συνεχή βελτίωση, τόσο στον όγκο όσο και στην υφή του δέρματος, διεγείροντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου του οργανισμού.
Είναι σαν το υαλουρονικό οξύ;
ΟΧΙ. Το Lanluma δεν δρα σαν filler διότι δεν «γεμίζει» τα σημεία στα οποία θέλουμε να δώσουμε όγκο. Στην πραγματικότητα, το PLLA μπορεί και ενεργεί βαθιά μέσα στο δέρμα και ενεργοποιεί τη φυσική απόκριση κολλαγόνου του οργανισμού. Έτσι, ο όγκος που δημιουργείται διαρκεί στον χρόνο και είναι απολύτως φυσικό σαν αποτέλεσμα! Επίσης, βελτιώνει την υφή του δέρματος εκ των έσω.

Αποτελέσματα
Σύσφιξη
Ανόρθωση και βελτίωση περιγράμματος

Πώς Δρα
Το Lanluma είναι ένα ενέσιμο διεγερτικό κολλαγόνου με πολυ-L-γαλακτικό οξύ (PLLA). Δρα διπλά: αυξάνει την πληρότητα και τον όγκο, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί μια νεανική όψη, βοηθώντας τον οργανισμό να αντιμετωπίσει φυσικά τη χαλάρωση του δέρματος, τις ουλές και τις βαθιές ρυτίδες.

Η εφαρμογή του Lanluma είναι ανώδυνη με τη χρήση τοπικού αναισθητικού, με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, επιτρέποντας στους ασθενείς να επιστρέψουν στην κανονική τους δραστηριότητα την ίδια ημέρα.

Απαιτεί 2 έως 3 θεραπευτικές συνεδρίες, με τα αποτελέσματα να εμφανίζονται σταδιακά τους επόμενους 2-3 μήνες.

Ανόρθωση και βελτίωση περιγράμματος

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν κλινική εξέταση από την Δρ. Αλμπανοπούλου.

ΣΥΝΟΨΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική με κρέμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε 1-3 μήνες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

20 λεπτά

ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Καμία

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δεν χρειάζεται

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Την ίδια μέρα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι επίπονη διαδικασία;

Όχι. Στο Skin Medical Secrets χρησιμοποιείται Υαλουρονικό Οξύ που περιέχει τοπικό αναισθητικό (λιδοκαϊνη) ενώ κατά την έλευση στο ιατρείο το νοσηλευτικό προσωπικό τοποθετεί στα σημεία όπου θα γίνει η έγχυση και αναισθητική κρέμα Γερμανικής προέλευσης.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6 μήνες όπου εάν επιθυμείτε μπορείτε να επαναλάβετε. Σίγουρα το δέρμα σας θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον να είχατε επιλέξει να μην κάνατε ποτέ την θεραπεία. Στην ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση η διάρκεια είναι 2 χρόνια, η ίδια και όπου έχουμε χρήση υαλουρονικού βραδείας αποδεσμεύσεως όπως συμβαίνει πχ στους γλουτούς.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η βοτουλονική τοξίνη είναι απόλυτα ασφαλής, με σπάνιες και μικρής διάρκειας παρενέργειες (όπως ελαφρά ζάλη, πονοκέφαλος ή τοπική αλλεργική αντίδραση), που κι αυτές είναι αναστρέψιμες. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση είναι να εφαρμόζονται από έμπειρο και εξειδικευμένο γιατρό. 

Έχω ακούσει ότι δεν είναι ασφαλή όλα τα Υαλουρονικά και ίσως μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Ισχύει;

Το γεγονός που ισχύει είναι ότι στο Skin Medical Secrets κάθε υλικό, κάθε τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι εγκεκριμένη από Παγκόσμιους Οργανισμούς. Σας συμβουλεύουμε και οι ίδιοι να βεβαιώνεστε για το χρησιμοποιούμενο υαλουρονικό οξύ. Στο ιατρείο μας προτιμούμε το brand Yvoire®, Restylane, Juviderm κ.ά., FDA approved, για την αξιοπιστία τους και την άριστη ποιότητά τους και πραγματικά την μηδαμινή παρουσία παρενέργειας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΝΕΣΙΜΕΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τα fillers,η βοτουλινική τοξίνη και οι μεσοθεραπείες ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΣΩΜΑΤΟΣ

Κορυφαίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα για κάθε ανάγκη θεραπείας σώματος.            

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Top θεραπείες προσώπου για υγιή επιδερμίδα που διατηρεί τη σφριγηλότητα και τη νεότητά της.

ESSENTIAL
OFFERS

Τι αξίζει να κάνετε αυτό το μήνα στο ιατρείο μας για το πρόσωπο και το σώμα σας.           

΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: skinmedicals@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here