Ενέσιμες Θεραπείες

Lanluma X body

Lanluma X body

Το Lanluma είναι ένα καινοτόμο ενέσιμο προϊόν πολύ-L-γαλακτικού οξέος (PLLA) με σήμανση CE που σμιλεύει, βελτιώνει τον όγκο και συσφίγγει το δέρμα του σώματος και του προσώπου παρέχοντας ασφαλή αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο από δύο χρόνια.
Το Lanluma έχει διπλή δράση : Αποκαθιστά τους χαμένους όγκους με την νεο-κολλαγογένεση ενώ παράλληλα βελτιώνει την υφή του δέρματος και καταπολεμά την χαλάρωση. Στην περίπτωση θεραπείας των γλουτών και των μηρών συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας και της όψης “φλοιού πορτοκαλιού”. Αναδεικνύει φυσικές καμπύλες των γλουτών, όπως επίσης προφέρει σύσφιξη στην περιοχή του μπράτσου ή της κοιλιάς! Διορθώνει επίσης φυσικές ή μετεγχειρητικές αλλοιώσεις, όπως η ατροφία και η λιποατροφία.

Το Lanluma είναι κατασκευασμένο από Poly-l-γαλακτικό οξύ (PLLA), ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε ιατρικά προϊόντα εδώ και 30 χρόνια με ένα ισχυρό ιστορικό ασφάλειας. Αυτό το βραβευμένο σκεύασμα προάγει την κολλαγένεση μέσω της μηχανικής διέγερσης των ινοβλαστών, κατάλληλο για την αύξηση του όγκου σε περιοχές όπως το οι γοφοί, οι γλουτοί, οι μηροί, τα χέρια, το ντεκολτέ και οι μαστοί.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του σώματος, αναμορφώνοντας και διορθώνοντας τις απώλειες όγκου, ενώ μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της κυτταρίτιδας και των ρυτίδων. Ιδιαίτερα, στην περιοχή των γλουτών, το Lanluma προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, καθώς δεν υπάρχει παρόμοιο υλικό που μπορεί να παρέχει αποτελέσματα σε τόσο μεγάλη επιφάνεια με ελάχιστες επιπλοκές.

Η θεραπεία απαιτεί συνήθως 2-4 συνεδρίες, με διαφορά 3-4 εβδομάδων μεταξύ τους, και τα τελικά αποτελέσματα αναπτύσσονται σταδιακά. Η διάρκεια των αποτελεσμάτων υπερβαίνει τα 2 χρόνια, καθώς το PLLA απορροφάται πλήρως με την πάροδο του χρόνου, προσφέροντας σταδιακή ανανέωση στην περιοχή εφαρμογής.
Να θυμάμαι για την θεραπεία:
Δύο λέξεις. Αρμονία και φυσικότητα.
Το Lanluma μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσει το φυσικό κολλαγόνο με δύο τρόπους: είτε για να αυξήσει την πληρότητα και να προσθέσει όγκο στο πρόσωπο και στο σώμα, είτε για να δημιουργήσει μια πιο νεανική όψη βοηθώντας τον οργανισμό να διορθώσει με φυσικό τρόπο τις μεσαίες και βαθιές γραμμές του προσώπου.

Mεγάλα θαύματα, σε μεγάλες επιφάνειες του σώματος!

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν κλινική εξέταση από την Δρ. Αλμπανοπούλου.

ΣΥΝΟΨΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική με κρέμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε 1-3 μήνες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

30-45 λεπτά

ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Καμία

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Δεν χρειάζεται

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Την ίδια μέρα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είναι επίπονη διαδικασία;

Όχι. Στο Skin Medical Secrets χρησιμοποιείται Υαλουρονικό Οξύ που περιέχει τοπικό αναισθητικό (λιδοκαϊνη) ενώ κατά την έλευση στο ιατρείο το νοσηλευτικό προσωπικό τοποθετεί στα σημεία όπου θα γίνει η έγχυση και αναισθητική κρέμα Γερμανικής προέλευσης.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6 μήνες όπου εάν επιθυμείτε μπορείτε να επαναλάβετε. Σίγουρα το δέρμα σας θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον να είχατε επιλέξει να μην κάνατε ποτέ την θεραπεία. Στην ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση η διάρκεια είναι 2 χρόνια, η ίδια και όπου έχουμε χρήση υαλουρονικού βραδείας αποδεσμεύσεως όπως συμβαίνει πχ στους γλουτούς.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Η βοτουλονική τοξίνη είναι απόλυτα ασφαλής, με σπάνιες και μικρής διάρκειας παρενέργειες (όπως ελαφρά ζάλη, πονοκέφαλος ή τοπική αλλεργική αντίδραση), που κι αυτές είναι αναστρέψιμες. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση είναι να εφαρμόζονται από έμπειρο και εξειδικευμένο γιατρό. 

Έχω ακούσει ότι δεν είναι ασφαλή όλα τα Υαλουρονικά και ίσως μου δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Ισχύει;

Το γεγονός που ισχύει είναι ότι στο Skin Medical Secrets κάθε υλικό, κάθε τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι εγκεκριμένη από Παγκόσμιους Οργανισμούς. Σας συμβουλεύουμε και οι ίδιοι να βεβαιώνεστε για το χρησιμοποιούμενο υαλουρονικό οξύ. Στο ιατρείο μας προτιμούμε το brand Yvoire®, Restylane, Juviderm κ.ά., FDA approved, για την αξιοπιστία τους και την άριστη ποιότητά τους και πραγματικά την μηδαμινή παρουσία παρενέργειας.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΝΕΣΙΜΕΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τα fillers,η βοτουλινική τοξίνη και οι μεσοθεραπείες ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΣΩΜΑΤΟΣ

Κορυφαίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα για κάθε ανάγκη θεραπείας σώματος.            

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Top θεραπείες προσώπου για υγιή επιδερμίδα που διατηρεί τη σφριγηλότητα και τη νεότητά της.

ESSENTIAL
OFFERS

Τι αξίζει να κάνετε αυτό το μήνα στο ιατρείο μας για το πρόσωπο και το σώμα σας.           

΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: skinmedicals@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here