Ενέσιμες Θεραπείες

skin boosters

Skin Booster

H ενυδάτωση είναι απαραίτητη. Αν η επιδερμίδα μας υποφέρει από εξωτερικούς παράγοντες όπως η ρύπανση, το άγχος αλλά και τους γρήγορους ρυθμούς του σύγχρονου τρόπου ζωής, χρειαζόμαστε τα όπλα της Δερματολογίας για να επαναφέρουμε την χαμένη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος. Η σε βάθος ενυδάτωση δεν θα έρθει με μία premium κρέμα προσώπου ή μια απλή μεσοθεραπεία. Ευτυχώς, υπάρχει μια top class θεραπεία για το αφυδατωμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα που συνδυάζει ιατρική γνώση και πολύτιμη εμπειρία με πάνω από 5,5 εκατομμύρια θεραπείες παγκοσμίως… το Restylane Skin Booster.

Τα αποτελέσματα:

Το Restylane Skin Booster εφαρμόζεται μεσοθεραπευτικά, αλλά τοποθετείται βαθιά στο δέρμα αντί να τοποθετείται επιδερμικά όπως στην μεσοθεραπεία, ώστε να ενυδατώνει το δέρμα από μέσα. Το Restylane Skin Booster είναι, λοιπόν, διαφορετικό από την κλασική Μεσοθεραπεία, καθώς είναι ένα διασταυρούμενο υαλουρονικό οξύ με τη μόνη τεχνολογία κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας NASHA. Η τεχνολογία της είναι να απορροφά νερό μετά από 10-15 ημέρες και να διατηρεί το νερό στο επίπεδο έγχυσης για έως και 12 ολόκληρους μήνες. Η διαφορά μεταξύ του Restylane Skinbooster και του συνηθισμένου υαλουρονικού οξέος είναι ότι δεν έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν επιπλέον όγκο, αλλά για να συμπληρώνουν την αποθήκευση υαλουρονικού οξέος του δέρματος, να ενυδατώνουν από μέσα προς τα έξω και να βελτιστοποιούν την ποιότητα και την αφθονία των εξωκυτταρικών ουσιών!
Έτσι, δημιουργείται ένα ιδανικό μικροπεριβάλλον για τα κύτταρα. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνουν την απώλεια υγρασίας από το ίδιο το δέρμα και βοηθούν στη διατήρησή της. Το αποτέλεσμα είναι ενυδάτωση πραγματικά σε βάθος, αποθήκες υγρασίας, κι όχι μόνο. Οι λεπτές γραμμές μειώνονται, το δέρμα ανακτά τη λάμψη του άμεσα και αποκαθίσταται η σφριγηλότητα που θαυμάζουμε στο νεανικό δέρμα. Το Restylane Skin Booster έχει ωφελήσει περισσότερους από 5,5 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, αποκαθιστώντας τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα της επιδερμίδας τους, δίνοντας μια φυσική και φρέσκια νεανική όψη. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε σύγκριση με τη μεσοθεραπεία, η διάρκεια του αποτελέσματος της θεραπείας είναι μεγαλύτερη, και σε πολλές περιπτώσεις, αρκεί μόνο μία θεραπεία ανά έτος.

Το Restylane Skin Booster εφαρμόζεται μεσοθεραπευτικά, αλλά τοποθετείται βαθιά στο δέρμα αντί να τοποθετείται επιδερμικά όπως στην μεσοθεραπεία, ώστε να ενυδατώνει το δέρμα από μέσα.

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν κλινική εξέταση από την Δρ. Αλμπανοπούλου.

ΣΥΝΟΨΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική με κρέμα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άμεση ανάπλαση |
4-6 Μήνες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

30 λεπτά

ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Ελαφρύ πρήξιμο,σπάνιες εκχυμώσεις

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Άμεση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Άμεσα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πονάει;

H θεραπεία είναι ανώδυνη και γίνεται με τη χρήση ειδικής πένας (pen injector) που προσφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή – για αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητες περιοχές του προσώπου όπως στην κογχική κοιλότητα, αντιμετωπίζοντας έτσι δραστικά τους μαύρους κύκλους ή στην περιστοματική περιοχή εξαλείφοντας τις ρυτίδες του καπνιστή. Συνίσταται πρν την θεραπεία, αναισθητική κρέμα για περίπου μισή ώρα με 40 λεπτά.

Η εμπειρία μου πάνω στη θεραπεία αυτή και η σωστή επιλογή των περιοχών και της ποσότητας έγχυσης του Restylane Skin Booster, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του καλύτερου αισθητικού αποτελέσματος.

Κάθε πότε πρέπει να το κάνω;

Μία φορά τον χρόνο συνήθως. Υπάρχου φορές που μια επιδερμίδα είναι πολύ αφυδατωμένη, έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο και την ρύπανση , είναι θαμπή… και σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέγουμε διαφορετικό πρωτόκολλο θεραπείας, που σημαίνει κάθε 6 ή κάθε 4 μήνες. Κάθε περιστατικά οφείλουμε να το αξιολογούμε εξατομικευμένα.

Πόσο διαρκεί;

Όπως είπαμε, η τεχνολογία του Restylane Skin Booster είναι να απορροφά νερό μετά από 10-15 ημέρες και να διατηρεί το νερό στο επίπεδο έγχυσης για έως και 12 ολόκληρους μήνες. Σε ιδιαίτερα λεπτά και αφυδατωμένα δέρματα, συστήνω την εφαρμογή κάθε 4 ή 6 μήνες ούτως ώστε να δίνουμε αναλογικά το σωστό boost στην επιδερμίδα.

Είναι για μένα;

Με δύο λόγια, αν θέλουμε αναζωογονήσουμε το θαμπό και άτονο δέρμα, να διορθώσουμε τις ατέλειές του, να μειώσουμε τις λεπτές ρυτίδες και να επαναφέρουμε την ελαστικότητα και την υγρασία στην επιδερμίδα μας, ναι, είναι για εμάς.

Μπορεί , λοιπόν, να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις ηλικίες. Μετά τα σαράντα για αναζωογόνηση, πάχυνση και τόνωση της ελαστικότητας του δέρματος. Πριν τα σαράντα για βελτίωση της υφής του, λάμψη και βαθιά ενυδάτωση. Είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση μερικών τύπων ουλών από ακμή και για τη διόρθωση ατελειών στις επιφάνεια του δέρματος.

Το προτιμώ σίγουρα για την θεραπεία του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος και για τις ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος, ένα δύσκολο σημείο που δεν διορθώνεται ούτε χειρουργικά.

Καλό είναι να θυμόμαστε πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια.

Γιατί στο Skin Medical Secrets εμπιστευόμαστε το Restylane Skinbooster;

Το Restylane Skin Booster είναι ένα από τα όπλα της Δρ Αλμαπνοπούλου. Και δεν είναι μυστικό, όπως και η φιλοσοφία του ιατρείου Skin Medical Secrets. Το πιστεύει γιατί αποκαθιστά αποτελεσματικά και στοχευμένα τα σημάδια του χρόνου, σε κάθε πρόσωπο. Κάθε άνθρωπος, κάθε τύπος δέρματος, είναι γιατην γιατρό ένας “καμβάς” όπου αν ζωγραφίσεις με επιστημονικότητα, ηθική  και τις κλινικές ιδιότητες του Restylane Skin Booster, θα έχεις πάντα ένα αριστούργημα, αποτελέσματα στο maximum, υγιείς επιδερμίδες και χαρούμενα , φρέσκα πρόσωπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΝΕΣΙΜΕΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τα fillers, το botox και οι μεσοθεραπείες ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΣΩΜΑΤΟΣ

Κορυφαίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα για κάθε ανάγκη θεραπείας σώματος.            

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Top θεραπείες προσώπου για υγιή επιδερμίδα που διατηρεί τη σφριγηλότητα και τη νεότητά της.

ESSENTIAL
OFFERS

Τι αξίζει να κάνετε αυτό το μήνα στο ιατρείο μας για το πρόσωπο και το σώμα σας.           

΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: info@skinmedicalsecrets.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here