Θεραπείες Προσώπου

HIFU

HIFU

Η θεραπεία HiFu είναι η επαναστατική μέθοδος για lifting στη στιγμή, σε μισή ώρα στο ιατρείο!

 

Μέχρι σήμερα το χειρουργικό λίφτινγκ ήταν η μόνη οδός για να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω και να αποκτήσουμε ένα σφικτό και νεανικό δέρμα. Η  νέα τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) έχει έρθει και έχει ήδη αλλάξει τα πάντα. Είναι η ιδανική επιλογή για αποτέλεσμα Lifting χωρίς επέμβαση, χωρίς πόνο, με αποτέλεσμα… αμέσως μετά την μισάωρη θεραπεία.

 

Μετά την θεραπεία, τα ζυγωματικά ανορθώνονται, το οβάλ του προσώπου αναδιαμορφώνεται, ο λαιμός και το ντεκολτέ αποκτούν νεανική όψη,  το βλέμμα «ανοίγει», η έντονη χαλάρωση σε σημεία όπως γόνατα και βραχίονες δίνει την θέση της στην σφριγηλότητα. Τα αποτελέσματα δε, διαρκούν έως και 2 χρόνια ενώ σπάνια χρειάζεται 2η συνεδρία μετά την πάροδο τεσσάρων με έξι μηνών. [/paragraph]

Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε την εκπομπή Talk Secret του Skin Medical Secrets με την Έφη Ανέστη και την Δρ. Αλμπανοπούλου να συζητούν για το HIFU.

 

Αυτό το μήνα Εστιασμένος Υπέρηχος HIFU 200€/περιοχή (από 280€)
Lifting σε μία μόνο συνεδρία με high intensity focused ultrasound ή με άλλα λόγια άμεσο Lifting με υψηλής συχνότητας εστιασμένο υπέρηχο!
Πρόκειται για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βασίζεται στη δράση της εστιασμένης διείσδυσης των υπερήχων στο βάθος που φτάνει το επεμβατικό facelift…!
Η θεραπεία HiFu είναι η επαναστατική μέθοδος για lifting στη στιγμή, σε μισή ώρα στο ιατρείο!

ΣΥΝΟΨΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

2-3 Βδομάδες |
4-6 Μήνες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

20 λεπτά

ΤΥΧΟΝ
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Αλλεργικές Αντιδράσεις, Μελανιές,
Πρήξιμο, Eyebrow/eyelid
dropping asymmetry

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Άμεσα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Άμεσα

Πριν
Μετά

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Σε ποιούς απευθύνεται η συγκεκριμένη θεραπεία;

Η συγκεκριμένη θεραπεία απευθύνεται σε όσους θέλουν: Να σφίξουν και να ανασηκώσουν το δέρμα συνολικά στο πρόσωπο (μέσο τριτημόριο) και ντεκολτέ. Να συσφίξουν το δέρμα τους σε σημεία όπου υπάρχει τοπικό λίπος όπως βραχίονες και γόνατα.

Πώς δουλεύει το HiFu;

Το HiFu είναι μια συσκευή, εγκεκριμένη από τον FDA, που εκπέμπει υψηλής ισχύος υπέρηχο. Η συσκευή εκπέμπει τον υπέρηχο απευθείας στις περιοχές που χρήζουν θεραπείας. Στην ουσία προκαλεί ισχυρή εσωτερική “βλάβη” στον λιπώδη ιστό παράλληλα όμως καταστρέφοντάς τον διεγείρει το κολλαγόνο και προκαλεί την ανάπτυξη νέου. Όταν το νέο κολλαγόνο αναπτυχθεί, σταδιακά θα συσφίξει το δέρμα, δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα λίφτινγκ.

Πώς διαφέρει το HiFu από άλλες μη επεμβατικές θεραπείες;

Η διαδικασία αυτή είναι η μόνη που χρησιμοποιεί υψηλής ισχύος υπέρηχο. Με τη χρήση υπερήχων, μπορούμε να «παρέμβουμε» κάτω από το δέρμα και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στην περιοχή που θέλουμε να διορθώσουμε. Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες, τα αποτελέσματα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Αποθεραπεία

Με μία μόνο θεραπεία, το κολλαγόνο ενεργοποιείται για την παραγωγή καινούργιου και τα αποτελέσματα μπορεί να τα δει κανείς απευθείας μετά τη θεραπεία. Συνολικά, τα αποτελέσματα της θεραπείας φαίνονται μετά από 2-3 μήνες. Το σημαντικό είναι ότι το 90% των ασθενών είχε σημαντικές αλλαγές στην συνολική εμφάνιση του προσώπου αλλά και στο σώμα εκεί που υπάρχει λίπος π.χ γόνατα , βραχίονες κλπ. Οι ασθενείς έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το σχηματισμένο σαγόνι και την εξαφάνιση του διπλοσάγονου! Μετά την θεραπεία HiFu ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στη δουλειά του και στις καθημερινές του δραστηριότητες. Σε κάποιες περιπτώσεις παρατηρείται μικρός ερεθισμός και «σημαδάκια» τα οποία με ειδική κρέμα σε 2 με 3 ημέρες εξαφανίζονται.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΝΕΣΙΜΕΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΣΩΜΑΤΟΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

essential
offers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor

΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: skinmedicals@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here