Θεραπείες Σώματος

 αυξητικη γλουτων με υαλουρονικο οξυ

Αυξητικη γλουτων με υαλουρονικο οξυ

Η Δρ Αλμπανοπούλου εφαρμόζει στο Skin Medical Secrets ένα πρωτοποριακό πρωτόκολλο θεραπείας, το πλέον αποτελεσματικό για καλοσχηματισμένους, σφριγηλούς γλουτούς χωρίς ραγάδες & κυτταρίτιδα με το ιατρικό State-of-Art τρίπτυχο RF ραδιοσυχνότητες-Οξυγονοθεραπεία-Υαλουρονικό Βραδείας Αποδεσμεύσεως.

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν μια ανώδυνη και μη επεμβατική μέθοδο για σύσφιξη και διόρθωση του περιγράμματος και σύσφιξη σημείων του σώματος. Χρησιμοποιεί τις ραδιοσυχνότητες, που διεισδύουν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και συντελούν στην αποκατάσταση του σχήματος του ήδη υπάρχοντος κολλαγόνου και στη δημιουργία νέου.

Μετά την εφαρμογή, στο σώμα η σύσφιξη επέρχεται σταδιακά αλλά είναι εμφανής και εντυπωσιακή όταν η χαλάρωση θα υποχωρεί. Η επάνοδος στις δραστηριότητες είναι πλήρης και άμεση. Η χρήση του RF είναι απόλυτα ασφαλής και σε σκουρόχρωμα δέρματα, αλλά και τους μήνες με μεγάλη ηλιοφάνεια, χωρίς ιδιαίτερη ανάγκη για ηλιοπροστασία.

Tις ραδιοσχυνότητες RF συμπληρώνει η πρωτοποριακή θεραπεία διοξειδίου, η οξυγονοθεραπεία.

Με την ραγδαία πρόοδο της αισθητικής ιατρικής η θεραπεία του διοξειδίου γίνεται με ένα ιατρικό μηχάνημα, του οποίου τα αποτελέσματα το καθιστούν σαν το Νο1 στην καταπολέμηση των λευκών ραγάδων από την 1η κιόλας συνεδρία. Αποτελεί μια ανώδυνη διαδικασία, η οποία πραγματοποιείται σε επαναλαμβανόμενες συνεδρίες ανά εβδομάδα διάρκειας μισής ώρας. Ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται κατά την κλινική εξέταση από την ιατρό και ανάλογα με το υπάρχον πρόβλημα.

Τρόπος εφαρμογής

Στις πάσχουσες περιοχές με την βοήθεια ανεπαίσθητων βελονών πραγματοποιείται διοχέτευση του θεραπευτικού αερίου του μηχανήματος διαδερμικά αλλά και υποδόρια. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στους γλουτούς με θεαματικά αποτελέσματα σε κυτταρίτιδα και κυρίως στις λευκές ραγάδες. Άμεσα από τη 1η με 2η συνεδρία, σε έναν κατά μέσο όρο κύκλο 5-7 θεραπειών προσδίδει υπέροχα αποτελέσματα σμίκρυνσης των λευκών ραγάδων.

Με την απόλυτη σύσφιξη των RF  και την ομαλοποίηση της λιποδυστροφίας, τη λείανση της κυτταρίτιδας και την αντιμετώπιση των λευκών ραγάδων επιτυγχάνεται το τέλειο οπίσθιο προφίλ  με την σύγχρονη τεχνική που έχει κερδίζει τις προτιμήσεις του κόσμου έναντι των ενθεμάτων σιλικόνης, και είναι είναι η τεχνική της χρήσης βραδέως βιοδιασπώμενου υαλουρονικού οξέως που εγχέεται στη περιοχή δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα αυξητικής γλουτών. Το διάφανο κρυσταλλικό αυτό gel εγχέεται στο δέρμα σε μικρές ποσότητες με μια απλή ένεση. Έτσι, προσδίδει «φυσικό» όγκο, δίνει υπέροχο σχήμα στους γλουτούς και διάρκεια αποτελέσματος σίγουρα δύο χρόνων, ενώ αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές της. 

Brazilian lift, το άψογο οπίσθιο προφίλ.

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν κλινική εξέταση από την Δρ. Αλμπανοπούλου.

ΣΥΝΟΨΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αμέσως μετά |
2 χρόνια

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

45-60 λεπτά

ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Πιθανές εκχυμώσεις & οιδήματα

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

48 ώρες

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Άμεσα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΝΕΣΙΜΕΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τα fillers, η βοτουλινική τοξίνη και οι μεσοθεραπείες ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΣΩΜΑΤΟΣ

Κορυφαίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα για κάθε ανάγκη θεραπείας σώματος.            

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Top θεραπείες προσώπου για υγιή επιδερμίδα που διατηρεί τη σφριγηλότητα και τη νεότητά της.

ESSENTIAL
OFFERS

Τι αξίζει να κάνετε αυτό το μήνα στο ιατρείο μας για το πρόσωπο και το σώμα σας.           

΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: skinmedicals@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here