Θεραπείες Σώματος

θεραπειεσ κυτταριτιδασ

Θεραπειες κυτταριτιδας

Τι τελικά προκαλεί την κυτταρίτιδα; Από τη μία, θα μπορούσαν να είναι οι ορμόνες σας. Αν και πολλοί δεν το αντιλαμβάνονται, υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ της κυτταρίτιδας και των ορμονών. Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι τα οιστρογόνα τείνει να επιδεινώνουν την όψη φλοιού πορτοκαλιού, δεδομένου ότι ενθαρρύνουν το σώμα να αποθηκεύει λίπος , ιδιαίτερα στο στομάχι, τους μηρούς, τους γοφούς και τους γλουτούς. Παρά το γεγονός ότι η ορμονική αιτία δεν έχει τεκμηριωθεί οριστικά, περίπου το 85 με 90% των γυναικών που έχουν κάποιο στάδιο κυτταρίτιδας , τη ίδια στιγμή οι άνδρες με φυσιολογικές ορμόνες δεν έχουν.

Η κυτταρίτιδα μπορεί να επιδεινωθεί επίσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, λόγω της μεγάλης αύξησης του σωματικού βάρους και την κατακράτηση υγρών.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , το σώμα απελευθερώνει μια ορμόνη που είναι γνωστή ως relaxin, η οποία θεωρείται ότι είναι υπεύθυνη για την μείωση της παραγωγής κολλαγόνου. Και όσο λιγότερο ελαστικό είναι το δέρμα τόσο πιο συχνά θα δούμε τα λιποκύτταρα να “πιέζουν” το δέρμα.

Κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση, λόγω των αλλαγών στην ποιότητα και την υφή του δέρματος, πολλές γυναίκες θα δουν την κυτταρίτιδα ακόμα πιο εμφανή.

Η κληρονομικότητα είναι ακόμα ένας παράγοντας της κυτταρίτιδας. Με λίγα λόγια, αν είχε η μητέρα σας κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε & εσείς.

Αλλά ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις προδιάθεσης, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνισή της με τη διατήρηση ενός φυσιολογικού βάρους, με σωστή διατροφή και τη φροντίδα του δέρματός σας από εξειδικευμένους ιατρούς.

Στο Skin Medical Secrets θεωρούμε πως η θεραπεία της κυτταρίτιδας στα πρώτα στάδια είναι το καλύτερο σχέδιο επίθεσης, αν θέλετε να μειώσετε την εμφάνισή της, με ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος ή και συνδυαστικά, ανάλογα με το πρόβλημα με οξυγονοθεραπεία ή με ραδιοσυχνότητες RF

Δεδομένου ότι η κυτταρίτιδα επηρεάζει την καθεμία διαφορετικά , δεν υπάρχει προκαθορισμένο χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να προχωρήσει και να επιδεινωθεί. Μερικές γυναίκες παρατηρούν επιδείνωση της κυτταρίτιδας σε λίγους μόλις μήνες, ενώ άλλες, μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να την δουν να επιδεινώνετε. 

Η Δρ Αλμπανοπούλου με μια δωρεάν επίσκεψη στο ιατρείο, μπορεί να σας συμβουλέψει ανάλογα με το ιστορικό σας, τον τρόπο ζωής σας και το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η κυτταρίτιδα αυτή τη στιγμή, ποιο είναι το καταλληλότερο πλάνο θεραπείας για εσάς.

Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να αποτελέσουν την top combo θεραπεία μαζί με την ενέσιμη μεσοθεραπεία.

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν κλινική εξέταση από την Δρ. Αλμπανοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΝΕΣΙΜΕΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τα fillers, η βοτουλινική τοξίνη και οι μεσοθεραπείες ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΣΩΜΑΤΟΣ

Κορυφαίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα για κάθε ανάγκη θεραπείας σώματος.            

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Top θεραπείες προσώπου για υγιή επιδερμίδα που διατηρεί τη σφριγηλότητα και τη νεότητά της.

ESSENTIAL
OFFERS

Τι αξίζει να κάνετε αυτό το μήνα στο ιατρείο μας για το πρόσωπο και το σώμα σας.           

΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: skinmedicals@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here