Θεραπείες Σώματος

θεραπειεσ ραγαδων

θεραπειεσ ραγαδων

Οι ραγάδες είναι μια μορφή ουλών που δημιουργούνται στην επιδερμίδα ως αποτέλεσμα της απότομης τάσης που ασκείται στο δέρμα μας και έχουν συνήθως γραμμοειδή διάταξη.

Οι ραγάδες μπορεί να έχουν το χρώμα του δέρματος ή να είναι ερυθρές όταν είναι πιο πρόσφατες. Εντοπίζονται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, καθώς το δέρμα πάνω από τις ραγάδες είναι φυσιολογικό. Πρόκειται για ορατές αυλακώσεις λόγω διαταραχής των ελαστικών ινών του χορίου οι οποίες έχουν το χρώμα του δέρματος ή εμφανίζουν μια ερυθροϊώδη απόχρωση όταν είναι πιο πρόσφατες. Αν προβείτε σε θεραπεία όσο οι ραγάδες παραμένουν ερυθρές μπορούμε να επιτύχουμε 80-100% οριστική εξαφάνιση. Η Δρ. Αλμπανοπούλου μετά την κλινική εξέταση θα σας προτείνει την κατάλληλη για εσάς μεμονωμένη ή συνδυαστική θεραπεία.

Η Νο1 θεραπεία για την εξαφάνιση των ερυθρών ραγάδων και την αισθητή σμίκρυνση των λευκών είναι το Fraxel Restore DUAL με επίσημη έγκριση από τον FDA για τον εν λόγω σκοπό.

Το αυτόλογο πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια PRP προκαλεί διέγερση των ινοβλαστών οι οποίοι στη συνέχεια θα παράξουν νέο κολλαγόνο και όλους τους απαραίτητους παράγοντες του κυτταρικού πλέγματος καθώς και υαλουρονικό οξύ, οι οποίοι ευθύνονται για την αναγέννηση και ενυδάτωση του δέρματος.

Για τις λευκές ραγάδες, άριστα αποτελέσματα προσφέρει η Οξυγονοθεραπεία, η θεραπεία του διοξειδίου, του οποίου τα αποτελέσματα το καθιστούν σαν το Νο1 και ευρέως διαδεδομένο και μοναδικό μηχάνημα στην καταπολέμηση των λευκών ραγάδων από την 1η κιόλας συνεδρία.

Για πρόληψη στην καθημερινότητά μας συστήνεται από την Δρ Αλμπανοπούλου, συχνή χρήση τοπικών λιπαντικών ουσιών, βαζελινούχων παρασκευασμάτων και φυσικά διατροφή πλούσια σε βιταμίνες C & E που ενισχύουν την επουλωτική ικανότητας του δέρματος.

Φάκελος ραγάδες. Οι ερυθρές φεύγουν, οι λευκές εξομαλύνονται.

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν κλινική εξέταση από την Δρ. Αλμπανοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΝΕΣΙΜΕΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τα fillers, η βοτουλινική τοξίνη και οι μεσοθεραπείες ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες.

 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΣΩΜΑΤΟΣ

Κορυφαίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα για κάθε ανάγκη θεραπείας σώματος.            

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Top θεραπείες προσώπου για υγιή επιδερμίδα που διατηρεί τη σφριγηλότητα και τη νεότητά της.

ESSENTIAL
OFFERS

Τι αξίζει να κάνετε αυτό το μήνα στο ιατρείο μας για το πρόσωπο και το σώμα σας.           

΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: skinmedicals@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here