Θεραπείες Σώματος

liposonix

Liposonix

Liposonix: H Λιπογλυπτική με υψηλής έντασης υπερήχους.

Το Liposonix είναι το Νο1 στις ΗΠΑ και αρκεί μία συνεδρία, διάρκειας μιας ώρας. Σε 1 μήνα… ένα νούμερο μικρότερο.

 

 Κοιλιά χωρίς λίπος, εξαφάνιση στα αντιαισθητικά «ψωμάκια», μικρότερη περίμετρο μέσης με την πιο σύγχρονη μη επεμβατική διαδικασία σε μία μόνο συνεδρία walk in – walk out διάρκειας μίας ώρας, για μία μόνο φορά. Άνδρες και γυναίκες προβληματίζονται για την ύπαρξη τοπικού πάχους γύρω από τον ομφαλό, την κοιλιά αλλά και μέση και πλάγια κάτω από τα πλευρά, στους γλουτούς, τα γόνατα ή τους βραχίονες.

Ως τώρα η μόνη λύση ήταν η χειρουργική επέμβαση της λιποαναρρόφησης. Το πρόβλημα αυτό με μία μόνο συνεδρία έρχεται να λύσει το Liposonix. Μια νέα θεραπεία αναίμακτη, χωρίς αναισθησία, που πραγματοποιείται μία μοναδική φορά στην πάσχουσα περιοχή. Αποτελεί καινοτομία στον τομέα της Αισθητικής ιατρικής με τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπαρχόντων ιατρικών μηχανημάτων καταπολέμησης του τοπικού πάχους, καθιστώντας το ήδη το Νο1 διάσημη θεραπεία στην Αμερική.

Το Liposonix είναι ουσιαστικά ένα σύστημα διαμόρφωσης περιγράμματος του σώματος. Είναι κατασκευασμένο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και το μοναδικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα!

Επικεντρώθηκε να χρησιμοποιεί υψηλής έντασης υπερήχους (HIFU) για να καταστρέψει μόνιμα υποδόρια τον λιπώδη ιστό. Το HIFU μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε σε ένα σημείο και να διοχετεύσουμε την άμεση ενέργεια υπερήχων σε ένα συγκεκριμένο βάθος με την βοήθεια ειδικής κεφαλής , ώστε να διαταράξουμε το λίπος χωρίς να επηρεάσουμε την επιδερμίδα ή το βαθύτερο ιστό.

Το σύστημα Liposonix έχει την έγκριση του FDA από τον Οκτώβρη του 2011. Ενδείκνυται για άτομα που έχουν εντοπισμένο λίπος στην κοιλιά, γύρω από τον ομφαλό και στα πλάγια της μέσης, στους γλουτούς, τους βραχίονες ή τα γόνατα. Το πάχος του λίπους δεν πρέπει να ξεπερνά τη μία ίντσα (2,5 εκατοστά) με τεστ «τσιμπήματος». Αν υποθέσουμε πως είχαμε το παράδειγμα της εφαρμογής του σε ασθενή με τοπικό πάχος στην περίμετρο της μέσης, με την εφαρμογή μιας ώρας Liposonix και με την πάροδο ενός μήνα, ο ασθενής θα εντοπίσει εντυπωσιακή διαφορά ενός μεγέθους! Είναι το ιδανικότερο για περιπτώσεις τοπικού πάχους που δεν δύναται να αντιμετωπιστούν με διατροφή ή άσκηση και επιμένουν.

Το μηχάνημα απαρτίζεται από μία κεφαλή στρογγυλή και έτσι η θεραπεία γίνεται πιο στοχευμένη και έχει στην χειρολαβή ένα ενσωματωμένο ψεκαστήρα που καθιστά την διαδικασία απλή και πολύ εύχρηστη για το άτομο που υφίσταται τη θεραπεία.

Δεν έχει σχεδιαστεί για υψηλή ένταση μείωσης του λίπους, όπως η λιποαναρρόφηση. Ο ιδανικός ασθενής έχει ένα δείκτη μάζας σώματος μικρότερο από 30. Τα αποτελέσματα φαίνονται σε 8-12 εβδομάδες (2 – 3 μήνες) μετά την καταστροφή των λιποκυττάρων που αποβάλλονται από το σώμα με τη φυσική διαδικασία.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, μόνιμο και η διαδικασία ασφαλής και ανώδυνη. Υπόσχεται την απόκτηση του επιθυμητού & επιτρεπτού περιγράμματος σώματος και τα πραγματοποιεί!

Το Liposonix είναι ουσιαστικά ένα σύστημα διαμόρφωσης περιγράμματος του σώματος.

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν κλινική εξέταση από την Δρ. Αλμπανοπούλου.

ΣΥΝΟΨΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Χωρίς

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σε ένα μήνα |
1 μέγεθος μικρότερο

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

30 λεπτά

ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Καμία

ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Άμεση

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Άμεσα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αρκεί μια συνεδρία για να δούμε αποτέλεσμα;

Μια μόνο συνεδρία είναι αρκετή για να δοθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε ποια σημεία μπορούμε να το κάνουμε;

Το Liposonix μπορεί να εφαρμοστεί:

– στα “ψωμάκια”

– στην κοιλιά

– στα χέρια

– στα πόδια

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΕΝΕΣΙΜΕΣ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τα fillers, το botox και οι μεσοθεραπείες ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ενέσιμες θεραπείες.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΣΩΜΑΤΟΣ

Κορυφαίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα για κάθε ανάγκη θεραπείας σώματος.            

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Top θεραπείες προσώπου για υγιή επιδερμίδα που διατηρεί τη σφριγηλότητα και τη νεότητά της.

ESSENTIAL
OFFERS

Τι αξίζει να κάνετε αυτό το μήνα στο ιατρείο μας για το πρόσωπο και το σώμα σας.           

΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: info@skinmedicalsecrets.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here