Συνεργάτες

Βικυ Ατσαλη

Βικυ Ατσαλη

Ειδική Ακτινοδιαγνώστης Παιδοακτινολόγος

Η ιατρός είναι τακτικό μέλος ελληνικών, ευρωπαϊκών καθώς και αμερικάνικων επιστημονικών εταιρειών και περιοδικών.

 

Η ΒΙΚΥ ΑΤΣΑΛΗ-ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΟΥ γεννήθηκε στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 1968. Ολοκλήρωσε το λύκειο το 1987, και μετά από ένα χρόνο ξεκίνησε σπουδές ιατρικής τελειώνοντας με επιτυχία το 1995. Το 1997 και ως το 1998 άσκησε υπηρεσία υπαίθρου στο Βέλο Κορινθίας. Το 1998 ξεκίνησε ειδικότητα παθολογίας στο νοσοκομείο Π.Γ.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ και το 1999 αλλάζει, ξεκινώντας ειδικότητα ακτινολογίας στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Συνέχισε την ειδικότητα στα νοσοκομεία Π.Γ.Ν. ΝΙΚΑΙΑΣ, στο νοσοκομείο ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ειδικευόμενη στην επεμβατική ακτινολογία, στο πανεπιστήμιο του Αρεταίειου νοσοκομείου ως ειδικευόμενη της Μαγνητικής τομογραφίας και στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας εκπαιδευόμενη στην σαλπιγγογραφία.

Το 2006 κατέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της ακτινοδιάγνωσης.

Στις αρχές του 2007 ξεκίνησε συνεργασία ως επιμελήτρια στο τμήμα των τρίπλεξ των αγγείων στο ΟΑΠ-ΔΕΗ. Από τον Φεβρουάριο του 2010 και ως τον Ιούνιο του 2016 ήταν επιμελήτρια ιατρός στο ακτινολογικό τμήμα και τμήμα υπερήχων στο Ιασώ Παίδων. Από τον Νοεμβρίου του 2010 ξεκίνησε το Ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη του Περιστερίου, όπου ασχολείται με υπερηχογραφήματα παίδων και ενηλίκων. Από τον Φεβρουάριο του 2017 είναι επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα υπερήχων του ΓΝΑ 251 όπου εκτελεί και εκπαιδεύεται στις νεότερες τεχνικές υπερηχογραφημάτων, όπως ελαστογραφία και σκιαγραφικά μέσα στους υπερήχους. Τον Δεκέμβριο του 2018 απέκτησε το δεύτερο ιατρείο ειδικών υπέρηχων στη πόλη του Καματερού.

Η ιατρός είναι τακτικό μέλος ελληνικών, ευρωπαϊκών καθώς και αμερικάνικων επιστημονικών εταιρειών και περιοδικών. Έχει πλούσιο επιστημονικό έργο αφού η εξειδίκευση στην παιδοακτινολογία απαιτεί συνεχή επιστημονική εκπαίδευση. Η ιατρός εκτός από την άσκηση του επαγγέλματος, ασχολείται με τον αθλητισμό, τον χορό και την μαγειρική, αφού είναι έγγαμη και μητέρα τριών αγοριών.Είναι παντρεμένη με τον επεμβατικό καρδιολόγο Παύλο Στουγιάννο, ο οποίος είναι επιμελητής Α’ στο νοσοκομείο Ελπίς στην Αθήνα.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Ρεβέκκα Γιαννοπούλου
Ρεβέκκα Γιαννοπούλου
Medical tattoo
Αριστοτέλης Κούρτης
Αριστοτέλης Κούρτης
Ορθοπεδικός χειρουργός
Βασιλική Ντισπριώτη
Βασιλική Ντρισμπιώτη
Οφθαλμίατρος
Βίκυ Ατσάλη
Βίκυ Ατσάλη
Ειδική Ακτινοδιγνώστης Παιδοακτινολόγος
Πέγκυ Μουζάκη
Πέγκυ Μουζάκη
NLP Life Coach
Διαμαντίδου Βασιλική
Διαμαντίδου Βασιλική
Ειδική Παθολόγος
΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: skinmedicals@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here