Κλινική Δερματολογία

ακμη θεραπεια

ΑΚΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η ακμή είναι μια ιδιαίτερα συνηθισμένη κατάσταση του δέρματος που χαρακτηρίζεται από φαγέσωρες ανοικτούς και κλειστούς (μπιμπίκια) και φλυκταινίδια (σπυράκια). Συνήθως πρωτοεμφανίζεται κατά την εφηβεία, αλλά μπορεί να παρατηρηθεί και αργότερα στην ενήλικη ζωή, ακόμη και σε εξάρσεις.

Οι περιοχές που προσβάλλονται είναι κυρίως
το πρόσωπο, η ράχη, αλλά και η προστερνική περιοχή.
Παρ’ ότι η ακμή δεν απειλεί την σωματική ακεραιότητα του ατόμου, είναι δυνατό να υπάρξει ψυχολογική επιβάρυνση λόγω των έντονων στοιχείων της ακμής ή και των ουλών που εγκαταλείπει σε σημεία ορατά, όπως το πρόσωπο.
Μπορεί να θεραπευτεί η ακμή; Ευτυχώς με την επιστημονική πρόοδο, υπάρχει πλέον ποικιλία “όπλων” κατά της ακμής. Ανάλογα με το είδος της και το ορμονικό και γενετικό υπόβαθρο του ατόμου, είναι εφικτό να χρησιμοποιηθούν τόσο τοπικά, όσο και συστηματικά σκευάσματα (αντιβίωση, αντισυλληπτικά και παράγωγα της Βιταμίνης Α) μόνα τους ή και σε συνδυασμούς.

Επιπλέον, η αισθητική αποκατάσταση των δυσχρωμιών και των ουλών της ακμής γίνεται με την χρήση χημικού Peeling και Fraxel Laser DUAL. Και οι δύο αυτές μέθοδοι στοχεύουν στην ομοιογένεια της υφής του δέρματος και την εξάλειψη των εμφανών ουλών. Η επιλογή της θεραπείας γίνεται από την Δερματολόγο και εξατομικεύεται ανάλογα με το είδος της ακμής, τον τύπο του δέρματος και την ηλιοφάνεια.

Κλείστε ραντεβού για μια δωρεάν κλινική εξέταση από την Δρ. Αλμπανοπούλου.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Tα “σπυράκια” υποδεικνύουν την ύπαρξη ακμής;

Τα κόκκινα στίγματα είναι το βασικό σύμπτωμα της ακμής αλλά όχι μόνο της ακμής. Μπορεί να υποδεικνύουν ροδόχρου νόσο, μια άλλη δερματική πάθηση που προκαλεί έντονο κοκκίνισμα και στίγματα σε όλο το πρόσωπο.

Οι ουλές ακμής πώς αλλιώς μπορούν να αντιμετωπιστούν;

Μπορεί επιπρόσθετα να πραγματοποιηθεί “γέμισμά” τους με υαλουρονικό οξύ ή και να προκαλέσουμε αναγέννηση του κολλαγόνου με PRP.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

κλινικη
δερματολογια

Η κλινική δερματολογία είναι ένας κλάδος της σύγχρονης δερματολογίας, με πεδίο ενασχόλησης τις δερματολογικές παθήσεις.

παιδικη
δερματολογια

Η παιδική δερματολογία αφορά άτομα μέχρι 14 ετών. Το παιδικό, όπως και το εφηβικό δέρμα είναι ευαίσθητο και χρήζει διαφορετικής μεταχείρισης.

αφροδισια
νοσηματα

Τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ), αλλιώς αφροδίσια νοσήματα είναι λοιμώξεις που μεταδίδονται κυρίως μέσω της σεξουαλικής επαφής.

΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: skinmedicals@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here