Συνεργάτες

Πεγκυ Μουζακη

Πεγκυ Μουζακη

NLP Life Coach

Βοηθάει ανθρώπους να ανακαλύψουν τις δυνάμεις τους, να καλλιεργήσουν τα ταλέντα τους και να βάλουν την προσωπική τους υπογραφή στο σενάριο της ζωής τους.

​Η ζωή είναι λίγη και λήγει… Όταν το διάβασα αναρωτήθηκα……
Γιατί βρίσκομαι εδώ;
Τι αγαπώ να κάνω στη ζωή μου;
​Ποιος είναι ο προορισμός μου;

Η μοιραία προσέγγιση στο σημείο των 50 ετών ,όπου είχα ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μονοπάτι της ζωής μου, ήταν αφυπνιστική.
Η εσωτερική αναζήτηση ήταν για μένα μονόδρομος. Επιτυχημένο τραπεζικό στέλεχος, με οικονομική ευμάρεια και κοινωνικό status ήταν κάποια από τα στοιχεία που με κρατούσαν μακριά από το όραμά μου.

Ένα όραμα που είχε να κάνει με τον «Άνθρωπο», πως μπορεί ο άνθρωπος να είναι χαρούμενος, ευτυχισμένος και να χτίσει μία νέα ταυτότητα βάσει των εμπειριών του, των βιωμάτων του και των συναισθηματικών του αναγκών.

Και κάπως έτσι «ξεκουνήθηκα από τον θρόνο μου» και άρχισα την αναζήτηση τρόπων.

1ος μου σταθμός το ΕΚΠΑ. Έτσι τα έτη 2015 και 2016 ολοκλήρωσα πιστοποιημένα προγράμματα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στην «Ψυχολογία της Προσωπικότητας», στην «Διαπαιδαγώγηση στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία» και στην «Οργάνωση και Προσωπική Συμβουλευτική».

2ος μου σταθμός το 2017 το Life Coaching με την απόκτηση του Diploma on Evidence Based Coaching από το Athens Coaching Institute.

3ος μου σταθμός το διάστημα 2017 έως 2019 οι σπουδές μου στο σύστημα του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) στην Nlpgreece® και η πιστοποίηση ως Nlp Master Practitioner και NLP Global Trainer από το NLP University Santa Cruz of California.

Ενδιάμεσα το 2018 εκπαιδεύτηκα και πιστοποιήθηκα σε επίπεδο Facilitator στην μέθοδο εν-συνειδητότητας «Access Consciousness Bars».
Και το 2021 εκπαιδεύτηκα και εξασκώ ως θεραπευτής στην μέθοδο «Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης», «Rapid Personal Transformation».

Διδάσκω στην Nlpgreece ® Certifications απ‘ευθείας από NLP University – Santa Cruz, California.
Δημιουργώ κατόπιν αιτήματος βιντεοσκοπημένες ή Live ομιλίες παρακίνησης για ενδυνάμωση στελεχών εταιρειών.

Τον Οκτώβριο του 2021 κυκλοφόρησε το 1ο μου βιβλίο «Η αρχιτεκτονική της προσωπικής ελευθερίας».Η διαδρομή αυτή με δίδαξε την πειθαρχία, την ανάληψη ευθύνης του εαυτού μου και την δύναμη της επιμονής και της υπομονής!

Νιώθω Ενήλικη, πλήρης, ισορροπημένη και πλέον ο προορισμός μου είναι ξεκάθαρος. Βοηθώ ανθρώπους να βοηθήσουν τον εαυτό τους να φτάσει στην δική του ξεχωριστή αυτοπραγμάτωση!

Είμαι πιστοποιημένη εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μέλος της εθελοντικής ομάδας Hopeaholics και του σωματείου της Mentoria Greece.

Με σεβασμό, αγάπη και αποδοχή, θα χαρώ να ακούσω την δική σου πορεία, τα δικά σου θέλω και να συμβάλω στην πραγματοποίησή τους. ​

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Ρεβέκκα Γιαννοπούλου
Ρεβέκκα Γιαννοπούλου
Medical tattoo
Αριστοτέλης Κούρτης
Αριστοτέλης Κούρτης
Ορθοπεδικός χειρουργός
Βασιλική Ντισπριώτη
Βασιλική Ντρισμπιώτη
Οφθαλμίατρος
Βίκυ Ατσάλη
Βίκυ Ατσάλη
Ειδική Ακτινοδιγνώστης Παιδοακτινολόγος
Πέγκυ Μουζάκη
Πέγκυ Μουζάκη
NLP Life Coach
Διαμαντίδου Βασιλική
Διαμαντίδου Βασιλική
Ειδική Παθολόγος
΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: skinmedicals@gmail.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here