Νήματα προσώπου

Τώρα η ανόρθωση λαιμού και προσώπου λέγεται Lunch Time Facelift (Thread lift) και πραγματοποιείται στο ιατρείο σε 30’ με νήματα.  Αποκαθιστούν την πτώση του δέρματος του προσώπου, του λαιμού, το διπλοσάγονο, τις παρειές και ανορθώνουν τα φρύδια για περίπου 2 χρόνια!

Τι είναι;

Τα νήματα είναι πολυγαλακτικό οξύ (PLA), διαλυτό, βιοσυμβατικό και βιοδιασπώμενο με μακρύ χρόνο απορρόφησης (12 με 18 μήνες). Διεγείρει τους ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Γίνεται από την Δρ. Αλμπανοπούλου στο χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία και χρόνο εφαρμογής 30 με 50 λεπτά!

Τα λεπτά απορροφήσιμα πολύκλωνα και μονόκλωνα νήματα PDO τοποθετούνται υποδόρια με την βοήθεια μιας πολύ λεπτής βελόνας και ουσιαστικά φτιάχνουμε ένα υποδόριο πλέγμα υψηλής ανόρθωσης και σύσφιξης και γίνεται χωρίς ενόχληση η ανύψωση του ιστού για 18 με 24 μήνες. Έχουν έγκριση από το FDA και CE.

Yπάρουν διάφορα είδη PDO νημάτων τα οποία είτε σχηματίζουν ένα ενισχυμένο εσωτερικό υποστηρικτικό πλέγμα που υποστηρίζει τους ιστούς με απολύτως ασφαλή τρόπο, είτε ενεργούν με άμεση έλξη για ανόρθωση. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν τα μονόκλωνα PDO και τα πιο ισχυρά σπειροειδή. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα αγκιστροειδή (PDO COG).

Tα νήματα APTOS VISAGE από τα αρχικά AntiPTOtic System (αντί πτώσης δηλαδή) είναι τα πλεόν εξειδικευμένα για την ανόρθωση, μια μέθοδος που προσεγγίζει το lifting του προσώπου, μειώνοντας και αναβάλλοντας τις περιπτώσεις για κλασικό χειρουργικό lifting.

Ανάμεσα στα νήματα APTOS υπάρχουν μικροί κώνοι αντίθετης κατεύθυνσης που ανασηκώνουν το δέρμα .Οι κώνοι αυτοί είναι από πολυγαλακτικό οξύ, ουσία που διεγείρει τους ινοβλάστες στην παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Η κολλαγογέννεση γενικά που προκαλείται από την ύπαρξη του πολυγαλακτικού οξέος δημιουργεί συνολική σταδιακή βελτίωση, γρήγορη και άμεση (αμέσως μετά την εφαρμογή) εξ ου και η ονομασία της ως Lunch Time Facelift ! Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περίπου 2 χρόνια!