Αισθητική Οδοντιατρική

Τι είναι;
 

Λεύκανση Δοντιών

Η λεύκανση είναι μία τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε την βελτίωση του χρώματος των δοντιών. Μπορεί να γίνει στο ιατρείο, ή να ξεκινήσει με μία ή δύο ωριαίες συνεδρίες στο ιατρείο και να ολοκληρωθεί στο σπίτι με την χρήση ειδικά κατασκευασμένων ναρθήκων, ενώ ο μύθος ότι καταστρέφει τα δόντια έχει προ πολλού καταρριφθεί.

Bonding-Εμφράξεις Σύνθετης Ρητίνης

Το Bonding είναι μία σύγχρονη μέθοδος αισθητικής παρέμβασης με την οποία μπορούμε να βελτιώσουμε σε μεγάλο βαθμό το χαμόγελο, χρησιμοποιώντας σύνθετες ρητίνες. Υπάρχει η δυνατότητα να μεταβάλλομε σχήμα και μορφή ενός δοντιού σε ένα ραντεβού!

Όψεις

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή τεχνική που μπορεί να αλλάξει ριζικά το χαμόγελο, καθώς παρεμβαίνει τόσο στο χρώμα όσο και στο μέγεθος, το σχήμα & η διάταξη των μπροστινών δοντιών. Η πρόσθια επιφάνεια των δοντιών καλύπτεται με λεπτές «φλοίδες» πορσελάνης και το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι απολύτως φυσικό.

Στεφάνες-Γέφυρες

Στεφάνη (ή κορώνα) ονομάζουμε μια θήκη που κατασκευάζεται στο εργαστήριο και συγκολλάται στο φυσικό δόντι, καλύπτοντάς το εντελώς. Οι γέφυρες είναι σταθερά κολλημένες στα φυσικά δόντια, σε αντίθεση με τις κινητές οδοντοστοιχίες, οι οποίες αφαιρούνται και επανατοποθετούνται στο στόμα από τον ίδιο τον ασθενή.

Εμφυτεύματα

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μια κλινικά και ερευνητικά τεκμηριωμένη λύση για την αποκατάσταση ελλείποντος δοντιού ή δοντιών. Η τοποθέτησή τους είναι μια απλή διαδικασία σε έμπειρα κλινικά χέρια.

Πλαστική Χειρουργική των Ούλων

Συχνά άνθρωποι με όμορφα δόντια δεν έχουν όμορφο χαμόγελο εξαιτίας της κακής θέσης και εμφάνισης των ούλων. Τέτοιες περιπτώσεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με μικρές πλαστικές επεμβάσεις στα ούλα, με την βοήθεια laser καθώς και με άλλες τεχνικές.

Ουλίτιδα-Περιοδοντική Νόσος

Η πάθηση των ούλων & του περιοδόντιου είναι πιο συχνή με την πρόοδο της ηλικίας. Στα αρχικά της στάδια θεραπεύεται. Η εκδοχή του πιο όμορφου χαμόγελού σου!