Μεσοθεραπεία προσώπου

Έκρηξη Βιταμινών ΑCE ενδοδερμικά με μεσοθεραπεία! Για την αντιμετώπιση της φθοράς του δέρματος η ετερόλογη μεσοθεραπεία έχει ως αποτέλεσμα:
Πρόσωπο & Λαιμός ενυδατωμένος, χωρίς λεπτές γραμμές, σφριγηλός σε όλη του την έκταση.

Τι είναι;
 

H νέα μεσοθεραπεία που εμπιστεύεται η Δρ. Αλμπανοπούλου είναι η Toskani, με την οποία η γιατρός μπορεί να προσφέρει ενυδάτωση και φωτεινότητα σε όλο στο πρόσωπο. Το πλεονέκτημα είναι ότι η εφαρμογή γίνεται με μικροκάνουλα και όχι ενέσεις, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης μελανιάς που προκύπτει από κάποιον τραυματισμό των αγγείων και υποχωρεί μετά από κάποιες μέρες.

Στην ουσία, εισάγουμε υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και βιταμίνες Ε, Cκαι του συμπλέγματος Β και ιχνοστοιχεία για θρέψη και το αποτέλεσμα είναι άμεση λάμψη και νεανικότητα. Η εφαρμογή γίνεται με microcannula. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως έχουμε στο πρόσωπο 2 σημεία διόδου της ειδικής βελόνας και άρα μηδενικό πόνο και καθόλου μελανιές και εκχυμώσεις. Εισάγουμε με την βελόνα το μεσοθεραπευτικό υλικό Toskani ακτινωτά στο πρόσωπο και διορθώνουμε ζυγωματικά, ρινοπαρειακές, μαύρους κύκλους. Αμέσως μετά ανορθώνεται όλο το οβάλ του προσώπου και οι γωνίες.

Για τον λαιμό, η Δρ. Αλμπανοπούλου εφαρμόζει νέες Injection Techniques ειδικών μεσοθεραπευτικών κοκτέιλ, 4 ειδών γωνίες έγχυσης, σε επαναλαμβανόμενες συνεδρίες ανάλογα με το υπάρχον πρόβλημα!

Το αποτέλεσμα: Λαιμός ενυδατωμένος, χωρίς λεπτές γραμμές, σφριγηλός σε όλη του την έκταση.