Προσωπικό

Το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου προϋπηρεσίας περιλαμβάνει αμέτρητα ταξίδια και εικόνες από όλο το κόσμο καθώς ήμουν αεροσυνοδός στο πλήρωμα της Emirates. Σε όλο αυτό το ταξίδι της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας με κέρδιζε όλο και περισσότερο το στοιχείο της ομαδικής δουλειάς και του άψογου customer service. Προσγειώθηκα λοιπόν στον καταλληλότερο χώρο, στο πλευρό της Δρ. Αλμπανοπούλου!

Στον ελεύθερο χρόνο μου μου αρέσει να σχεδιάζω αποδράσεις και να ασχολούμαι με τα υπέροχα τετράποδα μου πλάσματα.

«Αγαπώ τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες. Λατρεύω να μιλάω, να εξηγώ, να ακούω.» Εργάζομαι ήδη 15 χρόνια ως νοσηλεύτρια σε διάφορους τομείς της περίθαλψης. Μου αρέσει το στοιχείο της επικοινωνίας που είναι απαραίτητο στον χώρο στον οποίο εργάζομαι.

Λατρεύω την μουσική, που πάντα μας συνοδεύει ακόμα και κατά ην διάρκεια των θεραπειών μας στο πλευρό της Δρ. Αλμπανοπούλου.

Με ηρεμούν οι ταινίες και οτιδήποτε απλό, καθημερινό ευχαριστεί τον εαυτό μου.

«Αγαπώ πολύ τους ανθρώπους, τη μουσική και τα βιβλία & την κολύμβηση όλους τους μήνες του χρόνου». Είμαι τεχνολόγος ιατρικών εργαστήριων και εργάζομαι στον ιατρικό χώρο ήδη μια δεκαετία. Η καριέρα μου ξεκίνησε από τον κλάδο των φαρμακοβιομηχανιών και στη συνέχεια εργάστηκα σε 2 από τα μεγαλύτερα οφθαλμολογικά κέντρα της Αθήνας. Η Αισθητική Δερματολογία ήταν ο τομέας που ήθελα πάντα να καταπιαστώ, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα στο Skin Medical Secrets της Δρ. Αλμπανοπούλου.

Το χαρακτηριστικό μου, λένε, είναι το ότι δεν χάνω ποτέ την ευγένειά μου.