Συνεργάτες

Ο ιατρός Mhaidat Mohammad είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αρχικά ειδικεύτηκε στο παθολογικό τμήμα του νοσοκομείου Σπηλιοπούλειο Αγία Ελένη (2006/07) και στη συνέχεια στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός (2008-2011), απ’ όπου λαμβάνει τον τίτλο της ειδικότητας της δερματολογίας-αφροδισιολογίας.

Ο ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής και έχει συμμετάσχει σε πολλά εγχώρια και διεθνή συνέδρια.

Τέλος, ο ιατρός ασχολείται ενδελεχώς με την κοσμητική δερματολογία και παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις στον τομέα αυτό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο όμορφο νησί της Σάμου. Ένα νησί με πλούσια βλάστηση, μοναδικά χρώματα, αρώματα φύσης και καταγάλανα νερά. Τα παιδικά μου χρόνια μέσα σε αυτή την ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά μιας μικρής επαρχίας με αυθεντικούς ανθρώπους υπήρξαν χαρούμενα και ανέμελα. Όνειρό μου ήταν να γίνω ψυχολόγος. Η επικοινωνιακή μου ικανότητα διαφάνηκε από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας μου. Ατελείωτες συναντήσεις και συζητήσεις με τους συμμαθητές μου που για εκείνους ήμουν το «αυτί» που ήταν πάντα έτοιμο να ακούσει και το μυαλό που φρόντιζε να παράγει ιδέες και λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούσαν.

Η ζωή όμως με οδήγησε σε εντελώς διαφορετικό μονοπάτι αυτό της χρηματοοικονομικής και τραπεζικής καριέρας. Η αγάπη μου για τον άνθρωπο και η ανάγκη μου για παροχή βοήθειας σε όσους την είχαν ανάγκη με έσπρωξε στην παρακολούθηση ετήσιου προγράμματος στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό με την απόκτηση του διπλώματος της Εθελόντριας του Ερυθρού Σταυρού παράλληλα με την τραπεζική μου ζωή. Η ικανοποίηση και χαρά που εισέπραττα καθημερινά από τους ανθρώπους που φρόντιζα για τη νοσηλεία τους, αξία ανεκτίμητη.

28 έτη πέρασαν με χιλιάδες σεμινάρια πάνω στον τραπεζικό τομέα και την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, πάντα έχοντας θέσεις ευθύνης. Πριν τέσσερα χρόνια έβαλα τελεία στην λαμπρή μου τραπεζική καριέρα, έκανα την μεγάλη στροφή στη ζωή μου και αποφάσισα να κυνηγήσω το όνειρο μου. Δεν έχασε ποτέ την δύναμη του στο μυαλό μου, διάβασα άπειρα βιβλία ψυχολογίας όλα αυτά τα χρόνια και αποφάσισα να βάλω τα θεμέλια για την υλοποίηση του.

Στα 44 μου έτη αποχώρησα λοιπόν από τον τραπεζικό χώρο κρατώντας όλες τις πολύτιμες εμπειρίες που μου χάρισε και άρχισα το νέο μου ταξίδι στην ψυχολογία μέσω του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάπου στην πορεία αυτή εμφανίστηκε το Life Coaching στη ζωή μου που σε συνδυασμό με την έντονη εσωτερική μου αναζήτηση για αρμονία και ισορροπία προχώρησα στην απόκτηση του Certificate βιώνοντας η ίδια την αλλαγή στον τρόπο σκέψης, δράσης και κατ’ επέκταση όλης της καθημερινότητας και ποιότητας ζωής.

Αποφάσισα λοιπόν ότι ήθελα να μεταφέρω (υπενθυμίσω….) στους ανθρώπους την επιλογή που έχουν για μια ζωή ποιοτική, λιγότερο αγχωτική, βιώνοντας και ζώντας με τις αρχές και αξίες που οι ίδιοι έχουν θέσει στη ζωή τους. Μια ζωή με προτεραιότητες, όνειρα, όραμα και στόχους που μέσα από την κινητοποίηση και υλοποίηση τους θα οδηγηθούν στην δική τους μοναδική αυτοπραγμάτωση.

Προκειμένου να μπει η επαγγελματική βάση εκπαιδεύτηκα στο Athens Coaching Institute στο πρόγραμμα Evidence-Based Coaching πιστοποιημένο από το European Mentoring & Coaching Council (EMCC) και το Association for Coaching (AC). Και επειδή η αναζήτηση ποτέ δεν σταματά συνεχίζω τις σπουδές μου στη σχολή NLP in Greece στο πιστοποιημένο πρόγραμμα NLP Practitioner από το NLP University Santa Cruz of California.

Είμαι λάτρης και πολλών ετών φανατικός οπαδός της YOGA, αγαπώ την θάλασσα και τα ταξίδια…

Η Δρ Κατερίνα Βεργέτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Σπούδασε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και στην συνέχεια ειδικεύτηκε στην Αισθητική αποκατάσταση του στόματος. Παρακολούθησε courses of AestheticDentistry στα Aκαδημαϊκά προγράμματα των TuftsUniversityDentalschool και στη συνέχεια έγινε επιστημονικός συνεργάτης στο τμήμα της ενδοστοματικής κάμερας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει επιστημονικές δημοσιεύσεις σε περιοδικά καθώς και έχει συμμετάσχει στα Πανελλήνια Συνέδρια Οδοντιατρικής και Αισθητικής αποκατάστασης του στόματος. Από το 1999 διατηρεί Οδοντιατρική Κλινική που εξειδικεύεται στην πλήρη αποκατάσταση του στόματος. Από τον Νοέμβριο του 2016 είναι επίσημη επιστημονική συνεργάτης του SkinMedicalSecrets.
ofthalmiatros

Η Βασιλική Ντρισμπιώτη αποφοίτησε από την  Ιατρική Σχολή του Εθνικού και  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  με Άριστα.

Ειδικεύτηκε στην Οφθαλμολογία στο Μόναχο  της Γερμανίας, όπου εκπαιδεύτηκε εξειδικευμένα στον τομέα της διαθλαστικής χειρουργικής (laser μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού) και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στην Αθήνα.

Μετά το πέρας της ειδικότητας, έδωσε τις πανευρωπαϊκές εξετάσεις και απέκτησε με άριστα τον Ευρωπαικό τίτλο Οφθαλμολογίας FEBO.

Εξειδικεύτηκε περαιτέρω στην μικροχειρουργική του καταρράκτη και στην Οφθαλμοπλαστική  χειρουργική σε διακεκριμένα πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασίλειου και συγκεκριμένα  το Royal Free του Λονδίνου, το Manchester Royal Eye και το Nottingham University Hospital.

Εργάστηκε ως επιμελήτρια στο κέντρο χειρουργικής καταρράκτη του Manchester Royal Eye  και στο Darlington Memorial hospital  ως εξειδικευμένος χειρουργός βλεφάρων και δακρυικής συσκευής. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2016 και δραστηριοποιείται στην Αθήνα και την Τρίπολη.

Χειρουργεί σε ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας. Είναι μέλος της Βασιλικού κολεγίου της Οφθαλμολογίας (RCOphth)  του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αμερικανικής Ακαδημίας της Οφθαλμολογίας (AAO), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Kαταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (ESCRS) και της Bρετανικής Εταιρείας Οφθαλμοπλαστικής Χειρουργικής (ΒΟPSS).

     
pathologos

Η ιατρός Διαμαντίδου Βασιλική, είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων και της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (έτος αποφοίτησης 2007). Ειδικεύθηκε στην ειδικότητα της Παθολογίας από το 2008 εώς το 2010 στη Β΄ Παθολογική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, και από το 2011 εώς το 2014 στη Δ΄Πανεπιστημιακή Παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “ΑΤΤΙΚΟΝ”. Παράλληλα, εξειδικεύθηκε στην Παθολογία της Κύησης στη Γ΄Πανεπιστημιακή Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου “ΑΤΤΙΚΟΝ” , λαμβάνοντας τον τίτλο Msc.

  Είναι επιμελήτρια της Β’ Παθολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, και εξωτερική συνεργάτις του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Eίναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογίας, της European Society of Internal Medicine και της International Federation of Obstetric Medicine. Είναι εκπαιδεύτρια στο πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS – AED).

  Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα συνέδρια με παρουσίαση εργασιών. Τέλος, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην Αρτηριακή Υπέρταση και τις Λοιμώξεις, το σχολείο Αεροπορικής Ιατρικής του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας, καθώς και το σχολείο εκπαίδευσης στην Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής (Advanced Cardiac Life Support).

  Το πεδίο ενασχόλησης είναι ευρύ και περιλαμβάνει τα εξής:  

  • Αντιμετώπιση λοιμώξεων της κοινότητας και νοσοκομειακών
  • Αρτηριακή Υπέρταση – Ρύθμιση – Παρακολούθηση
  • Σακχαρώδης Διαβήτης – Ρύθμιση – Παρακολούθηση
  • Παθήσεις θυρεοειδούς – Ρύθμιση – Παρακολούθηση
  • Τροφικές δυσανεξίες και συνοδοί διαταραχές πεπτικού – Έλεγχος με τις εξειδικευμένες εξετάσεις Trofoscan και Enteroscan
  • Μέτρηση επιπέδων βιταμινών
  • Έλεγχος οξειδωτικού στρες
  • Λιπομέτρηση και διατροφική καθοδήγηση
  • Παθήσεις που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της κύησης – Παρακολούθηση