Γράφει η Αγνή Αλμπανοπούλου, MD MsD Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
Ενδείκνυται για άτομα που θέλουν ν’ αποφύγουν το νυστέρι ενώ δεν αφήνει σημάδια και ουλές στο δέρμα έχοντας μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας.

Η αισθητική δερματολογία προσφέρει ένα μεγάλο εύρος συνδυασμού θεραπειών αντιγήρανσης και αναγέννησης στο Skin Medical Secrets. Ένας από αυτούς τους συνδυασμούς δεν είναι άλλος από την νέα τάση της εποχής μας, του μη επεμβατικού Lifting με απορροφήσιμα νήματα PDO και της αυτόλογης μεσοθεραπείας με διάστημα 20 ημερών. Το αποτέλεσμα των 2 αυτών θεραπειών είναι λίφτινγκ εφέ, ανόρθωση δηλαδή προσώπου και λαιμού και ανάπλαση, λάμψη και λείανση της επιδερμίδας στο δεύτερο στάδιο.

Ενδείκνυται για άτομα που θέλουν ν’ αποφύγουν το νυστέρι ενώ δεν αφήνει σημάδια και ουλές στο δέρμα έχοντας μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας.

Το lifting χωρίς νυστέρι με PDO νήματα σχηματίζει ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του λαιμού ενώ είναι απολύτως ασφαλές. Η όλη θεραπεία διαρκεί περίπου 45 λεπτά με τοπική αναισθησία ή αναισθητική κρέμα για μηδαμινό πόνο. Το αποτέλεσμα της ανόρθωσης φαίνεται απευθείας, όμως σε 4 με 6 μήνες αφού συνεχίσουμε και με αυτόλογη μεσοθεραπεία, τα αποτελέσματα είναι άψογα και εντυπωσιακά και με διάρκεια έως και δύο χρόνια.

Με την πάροδο 20 ημερών, η ασθενής έρχεται στο ιατρείο για την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP ή όπως είναι ευρέως γνωστό στο Hollywood, Vampire’s Facelift.

Ονομάζεται αυτόλογη διότι χρησιμοποιούμε «υλικό» από τον ίδιο τον οργανισμό του ασθενούς. Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη. Πραγματοποιείται αιμοληψία ίδιας ποσότητας με αυτή μιας εξέτασης αίματος και στην συνέχεια το αίμα αυτό φυγοκεντρείται από όπου και διαχωρίζεται σε ερυθρά αιμοσφαίρια, σε πλάσμα, σε αιμοπετάλια και σε λευκά αιμοσφαίρια. Μέρος του εμπλουτίζεται με ενεργοποιητές των αιμοπεταλίων και αυτό είναι το υλικό που θα χρησιμοποιήσουμε για την έγχυση. Η πιθανότητα αλλεργικών αντιδράσεων πρακτικά είναι μηδαμινή λόγω της αυτόλογης φύσης της βιολογικής αυτής θεραπείας.

Κατά την έγχυση στο πρόσωπο και τον λαιμό ουσιαστικά πετυχαίνουμε καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση του δέρματος, τον πολλαπλασιασμό των επιθηλιακών κυττάρων του δέρματος και προσέλκυση και δημιουργία νέων ινοβλαστών. Τα θρεπτικά συστατικά του πλάσματος (όπως υδατάνθρακες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία κλπ) βοηθούν στη θρέψη, την ενυδάτωση και την σφριγηλότητα του δέρματος έχοντας αντιοξειδοτική δράση με στόχο μια ολική καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης.

΄Έχετε απορίες; Ρωτήστε την Ιατρική μας ομάδα. 
BEAUTY IS NOT A SECRET

Δρ Αγνή Αλμπανοπούλου MD MsD, είναι Δερματολόγος Αφροδισιολόγος.
Η κλινική μας προσφέρει υπηρεσίες Αισθητικής Δερματολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:
Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 11521

Email: info@skinmedicalsecrets.com

Τηλέφωνο: +30 2107210636

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 – 21:00

© Copyright 2022 The Vibes
Paste your AdWords Remarketing code here