Ανόρθωση Γλουτών

Όταν η προβολή ή ο όγκος του γλουτών είναι ανεπαρκής άνδρες και γυναίκες ενοχλούμενοι από το σχήμα και το μέγεθος αναζητούν ένα καλύτερο οπίσθιο προφίλ!

Τι είναι;

Η ανόρθωση και αυξητική γλουτών μπορεί πια να πραγματοποιηθεί με μια μεγάλη γκάμα τεχνικών στο Skin Medical Secrets. Οι πιο γνωστές είναι η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης ανάλογου σχήματος ή προσθέτοντας λίπος από άλλη περιοχή (λιπομεταφορά) συνδυάζοντας και την επέμβαση της λιποαναρρόφησης. Μια ακόμα σύγχρονη τεχνική με κερδίζει τελευταία τις προτιμήσεις είναι η τεχνική της χρήσης του Macrolane, ενός βραδέως βιοδιασπώμενο υαλουρονικού οξέως που εγχέεται στη περιοχή δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα!

Η σωστή ενημέρωση από τον Πλαστικό Χειρουργό για τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα κάθε τεχνικής θα πρέπει πάντα να γίνεται με τον ενδιαφερόμενο ασθενή για το επιτυχές και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις και όπου είναι εφικτό, προτείνονται και οι Lunch Time τεχνικές δηλαδή σε 30’ στο ιατρείο, σχηματίζοντας τους γλουτούς με το Macrolane με φυσικό τρόπο.

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας – σε ποσοστό 56% – και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό. Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται. Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της θεραπείας, το διάφανο κρυσταλλικό αυτό gel εγχέεται στο δέρμα σε μικρές ποσότητες με μια απλή ένεση. Έτσι, το Macrolane προσδίδει «φυσικό» όγκο και δίνει υπέροχο σχήμα στους γλουτούς σας ενώ αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές της.