Γενειοπλαστική

Η επέμβαση της γενειοπλαστικής γνωστή και ως σμίκρυνση ή μεγέθυνση πηγουνιού προσδίδει την απόλυτη αρμονία σε τυχόν δυσανάλογα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, προσφέροντάς μας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

Τι είναι;

Η αισθητική χειρουργική στο πηγούνι (γενειοπλαστική) πραγματοποιείται είτε με τη μείωση, είτε με την αύξηση του πηγουνιού με ειδικές προθέσεις σιλικόνης. Η πρόθεση τοποθετείται πάνω στο οστό μέσω μιας τομής που δημιουργεί μία ειδική «τσέπη».

Η προσθήκη του πηγουνιού είναι ιδιαίτερα αρεστή στον ανδρικό πληθυσμό αφού προσδίδει έναν αέρα δυναμισμού και επιβλητικότητας στα χαρακτηριστικά του συνόλου του προσώπου.

Υπάρχουν διαφορετικού είδους και μεγέθους εμφυτεύματα, από τα οποία ο Πλαστικός Χειρουργός θα προτείνει το καταλληλότερο για κάθε περίπτωση.

Η επέμβαση της αισθητικής χειρουργικής πηγουνιού διαρκεί περίπου 1 ώρα, εκτός εάν ταυτόχρονα πραγματοποιείται και άλλου είδους αισθητική επέμβαση πχ ρινοπλαστική όπως συνηθίζεται. Μετά το τέλος της διαδικασίας ο ασθενής αποχωρεί με ειδική επίδεση στο σημείο και δεν απαιτείται να παραμείνει στην κλινική.