Λιποαναρρόφηση & Λιπογλυπτική

Η διάσημη επέμβαση της λιποαναρρόφησης σμιλεύει το σώμα με την αφαίρεση ανεπιθύμητου λίπους σε δύσκολα σημεία που δεν ανταποκρίνονται στη δίαιτα και την άσκηση από η κοιλιά, η μέση, οι γοφοί, οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα, το πηγούνι, τα μάγουλα, ο λαιμός και οι βραχίονες !

Τι είναι;

Για όσους δεν επιθυμούν χειρουργική επέμβαση και η έκταση του προβλήματος το επιτρέπει, μπορούν να προτιμήσουν λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι με Liposonix.

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να σμιλεύσει την κοιλιά, να μειώσει τους γλουτούς, τους μηρούς και τους γοφούς, να λεπτύνει τη μέση, να μειώσει τυχόν λιποδυστροφία στα χέρια, το λαιμό και τα γόνατα. Η Λιποαναρρόφηση χρησιμοποιείται και σε άνδρες για να μειωθεί η περίσσεια ιστού στο στήθος (η γνωστή γυναικομαστία). Στο Skin Medical Secrets ο Πλαστικός Χειρουργός χρησιμοποιεί ανάλογα με το πρόβλημα τόσο την κλασσική λιποαναρρόφηση όσο και την λιποαναρρόφηση με το σύγχρονης τεχνολογίας ιατρικό μηχάνημα Vaser με θεαματικά αισθητικά αποτελέσματα.

H τεχνολογία της λιποαναρρόφησης με Vaser έγκειται στα υπερηχητικά κύματα που μετατρέπουν το στερεό λίπος σε υγρό και στη συνέχεια αυτό αναρροφάται. Το συγκριτικό πλεονέκτημά του είναι η ευκολία στα πιο δύσκολα σημεία χωρίς να προκαλούνται κακώσεις στους γύρω ιστούς και μειώνοντας έτσι θεαματικά τυχόν οιδήματα και αιματώματα.

Η διαφορά με την κλασσική λιποαναρρόφηση είναι ότι ο Πλαστικός Χειρουργός πραγματοποιεί χειρονακτικά και με ρυθμικές κινήσεις στις περιοχές του λίπους διαλύοντας το και έπειτα αναρροφώντας το.

Το αποτέλεσμα είναι οριστικό εφόσον έχει επιτευχθεί οριστική καταστροφή των λιποκυττάρων. Πρέπει ωστόσο να τονιστεί ότι η λιποαναρρόφηση δεν αποτελεί μέθοδο απώλειας βάρους. Με τη θεραπεία της παχυσαρκίας ασχολείται ειδικός τομέας της Χειρουργικής, η Βαριατρική ή η Χειρουργική της Παχυσαρκίας.

Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να επιτευχθεί λιπογλυπτική. Λιπομεταφορά δηλαδή του λίπους που αναρροφήθηκε, κατόπιν ειδικής επεξεργασίας και φυγοκέντρισης, σε περιοχές όπου υπάρχει έλλειψη όπως σε ρυτίδες του προσώπου, στα χείλη, στους γλουτούς για το επιθυμητό οπίσθιο προφίλ, σε ουλές, αλλά και στο στήθος έναντι των ενθεμάτων σιλικόνης.

Αν επομένως, επιθυμείτε να απαλλαγείτε από το δυσάρεστο τοπικό πάχος που δυσχεραίνει την σιλουέτα σας , σίγουρα η λιποαναρρόφηση είναι ένα μεγάλο δώρο που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας !