Πλαστική Στήθους

Η δημοφιλής αυξητική στήθους είναι η επέμβαση που αναδιαμορφώνει τον μαστό ως προς το σχήμα, τον όγκο και το περίγραμμά του.

Τι είναι;

Η δημοφιλής αυξητική στήθους είναι η επέμβαση που αναδιαμορφώνει τον μαστό ως προς το σχήμα, τον όγκο και το περίγραμμά του. Την μερίδα προτιμήσεων κατέχουν τα ενθέματα σιλικόνης. Έχει αποδειχτεί ιατρικά ότι τα ενθέματα σιλικόνης δεν έχουν επιπτώσεις στην υγεία και το θηλασμό.

Άλλες μέθοδοι πλαστικής στήθους είναι με αυτόλογο λίπος, υαλουρονικό οξύ βραδείας αποδεσμεύσεως ή ενθέματα φυσιολογικού ορού. Σε κάθε περίπτωση επιτυγχάνεται η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της θηλυκότητας μιας γυναίκας!

Με χρονολογία έναρξης 1960 έως σήμερα η αυξητική στήθους μία από τις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις. Οι βασικοί λόγοι που οι γυναίκες καταφεύγουν στον Πλαστικό Χειρουργό για την αναδιαμόρφωση του στήθους τους είναι οι αρνητικές συνέπειες μιας εγκυμοσύνης, η απώλεια βάρους, η φυσική γήρανση στο σχήμα του μαστού ή ακόμα και τυχόν απογοητευτικά αποτελέσματα προηγούμενης αισθητικής επέμβασης στο στήθος, πολύ μικρός στο μέγεθος μαστός, ανισομαστία.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για μια επιτυχημένη πλαστική στήθους είναι και η άριστη ποιότητα των ενθεμάτων σιλικόνης για αυτό και χρησιμοποιούμε τις γνωστές εταιρείες ενθεμάτων Allergan και Mentor, που έχουν εγγύηση, οπότε δεν χρειάζεται να αλλαχθούν τα ενθέματα, εάν τα check-up είναι φυσιολογικά. Εάν τυχόν μία ασθενής επιλέξει ενθέματα φυσιολογικού ορού θα πρέπει να γνωρίζει ότι αυτά τα ενθέματα είναι πιο σκληρά από το gel σιλικόνης, και ένα σημαντικό ποσοστό ξεφουσκώνει, και θα πρέπει να γίνει επανεπέμβαση.

Στην πρώτη σας επίσκεψη χωρίς πίεση χρόνου συζητείται αναλυτικά και κατά περίπτωση το μέγεθος, εάν θα χρησιμοποιηθούν στρογγυλές ή ανατομικές προθέσεις σιλικόνης, εάν θα τοποθετηθούν πάνω ή κάτω από το θωρακικό μυ αλλά το σημείο όπου θα γίνει η τομή.

Η επέμβαση γίνεται με γενική ή τοπική αναισθησία και μέθη και η ασθενής φεύγει από την κλινική το ίδιο απόγευμα, φορώντας ένα αθλητικό στηθόδεσμο που θα της υποδείξει ο Πλαστικός Χειρουργός.

Αναμφισβήτητα, η πλαστική στήθους παρέχει εξαιρετικά αισθητικά και ψυχολογικά αποτελέσματα, διάθεση, αναγέννηση και θηλυκότητα!

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ & ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΣΤΗΘΟΣ

  1. Μην δείχνετε στον Πλαστικό σας μια φωτογραφία με τους τέλειους για εσάς μαστούς. Οι παράγοντες που ορίζουν ένα στήθος ιδανικό για τον δικό σας σωματότυπο ποικίλλουν και προκύπτουν από ειδικές μετρήσεις που θα σας κάνει ο Δρ Κωνσταντόγλου!
  2. Αν θέλετε φυσική όψη στο στήθος σας αποφύγετε τα στρογγυλά ενθέματα και ρωτήστε για τα ανατομικά σε σχήμα “δακρύου”!
  3.  Η έκθεση στον ήλιο προκαλεί μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και το στήθος δεν δείχνει πια σφριγηλό ενώ δημιουργούνται κηλίδες, ρυτίδες και χαλάρωση του δέρματος.
  4.  Ρωτήστε ακόμα και ποιες ασκήσεις γυμναστικής είναι ιδανικές για ένα τέλειο στήθος.
  5.  Και το σημαντικότερο όλων, ο υπέρηχος μαστού ή η μαστογραφία ούτως ώστε να προηγείστε όχι μόνο σε θέμα εμφάνισης αλλά και εσωτερικής υγείας!