Βλεφαροπλαστική

Tα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, και ένα λαμπερό και νεανικό βλέμμα αποτελεί την επιθυμία ανδρών και γυναικών κάθε ηλικίας, που η αισθητική επέμβαση της βλεφαροπλαστικής μπορεί να τους προσφέρει!

Τι είναι;

Με την πάροδο των χρόνων το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα τη δημιουργία ρυτίδων και τη συσσώρευση λίπους στο άνω και κάτω βλέφαρο. Η συγκεκριμένη κατάσταση ενοχοποιείται για τη δημιουργία των λεγόμενων αντιαισθητικών σακκούλων στα κάτω βλέφαρα , την προβολή δηλαδή του περικογχικού λίπους.

Δεδομένου του γεγονότος ότι το δέρμα της περιοχής είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, όταν η χαλάρωση, οι σακούλες και οι ρυτίδες έχουν πια εδραιωθεί, το βλέμμα μας έχει χάσει την νεανική του όψη και έκφραση ενώ αλλοιώνεται ακόμα και το σχήμα των ματιών.

Τη λύση φέρει η αισθητική επέμβαση της βλεφαροπλαστικής, μια επέμβαση εξαιρετικής ακριβείας που σβήνει αυτά τα προβλήματα. Στην Πλαστική Χειρουργική θεωρείται ως σύγχρονη η τεχνική της βλεφαροπλαστικής που δεν ορίζει αφαίρεση του περικογχικού λίπους αλλά την αναταξινόμησή του.

Η επέμβαση της βλεφαροπλαστικής μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε σχετικά νεαρά άτομα, αφαιρώντας τους το κουρασμένο βλέμμα αλλά και σε μεγάλα ηλικιακά σε ιδανικό συνδυασμό με ένα Facelift.