Βραχιονοπλαστική

Επίσης γνωστή και ως Arm Lift, η βραχιονοπλαστική διαμορφώνει το κάτω μέρος του βραχίονα, και συγκεκριμένα από την περιοχή της μασχαλιαίας πτυχής ως τον αγκώνα του χεριού προσδίδοντας και πάλι την αίσθηση και την όψη του σφριγηλού και νεανικού βραχίονα, απαλλάσσοντας τον κάθε ασθενή από τα αντιαισθητικά «χαλαρωμένα μπράτσα».

Τι είναι;

Οι διακυμάνσεις στο βάρος, η ηλικία και η κληρονομικότητα είναι από τις κύριες αιτίες της χαλαρότητας των βραχιόνων. Σίγουρα η άσκηση μπορεί να ενισχύσει και να βελτιώσει τους μύες των βραχιόνων, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τυχόν περίσσεια δέρματος που έχει χάσει την ελαστικότητά του.

Στο Skin Medical Secrets o Πλαστικός Χειρουργός αφαιρεί την περίσσεια δέρματος, το χαλαρωμένο δηλαδή δέρμα, μέσα στις μασχαλιαίες χώρες με τομή σε σχήμα V ή αλλιώς «μισοφέγγαρο» που κρύβεται με το κλείσιμο του βραχίονα. Σε περιπτώσεις που το πρόβλημα είναι εκτεταμένο η τομή θα εκτείνεται από την μασχαλιαία πτυχή εως και τον αγκώνα. Με την πάροδο του χρόνου η ουλή αυτή θα γίνεται λευκή και θα μοιάζει ολοένα και περισσότερο σαν μια φυσική πτυχή του δέρματος.