Προσφορές του μήνα

Δερμοαπόξεση με διαμάντια + peeling λάμψης 70€

Η δερμοαπόξεση αποτελεί μία από τις πλέον δημοφιλείς θεραπείες προσώπου καθώς επιτυγχάνει βαθύ καθαρισμό χωρίς ερεθισμό, πόνο ή ξεφλούδισμα, σε μόλις 30′ και ολοκληρώνεται με εξειδικευμένο peeling Βιταμίνης C για την απόλυτη λάμψη! Συνδυάζεται με όλες τις θεραπείες, ενέσιμες και μη.

HiFu πρόσωπο 250€

Επαναστατική μη επεμβατική μέθοδος με την ρομποτική τεχνολογία του οίκου Biotec Italia. Δρα σε 3 διαφορετικά επίπεδα της επιδερμίδας και προσφέρει ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ την θεραπεία απόλυτη σύσφιξη και σφριγηλότητα και ανόρθωση των ιστών. Έτοιμη για υπέροχα ζυγωματικά, νεανικό οβάλ προσώπου και ξεκούραστο βλέμμα; Το Hifu είναι για σένα!

Υαλουρονικό Οξύ χείλη 250€

Ποτέ δεν εφαρμόζουμε το υαλουρονικό οξύ μόνο στο άνω χείλος αλλά πάντα και στο κάτω ακολουθώντας τις σωστές αναλογίες που ορίζουν το κάτω χείλος να είναι πάντα «πλουσιότερο» του άνω. Η αισθητική παρέμβασή μας, οφείλει να έχει… αισθητική, ακολουθεί πρωτόκολλα και έχει στόχο τη φυσική βελτίωση και ομορφιά. Trust the best!

Liquid Lift με κάνουλα 250€

H μοναδικότητα του Υγρού lifting με κάνουλα είναι πως μας επιτρέπει με δύο μόνο εισόδους, «ακτινωτά» και σε βάθος, να εξαπλώσουμε το υαλουρονικό οξύ για να πετύχουμε lifting στη στιγμή. Και αυτό χωρίς μώλωπες και πολλαπλά «τσιμπηματάκια» λόγω της χρήσης κάνουλας!

Fraxel DUAL με μεσοθεραπεία 280€

Η απόλυτη συνδυαστική θεραπεία για ομοιομορφία, λάμψη και βαθειά σύσφιξη! To Fraxel Restore DUAL αποτελεί το κορυφαίο laser στην ανάπλαση & αναδόμηση του δέρματος με άμεσα ορατά αποτελέσματα και συνεχή βελτίωση μετά την θεραπεία και για τους επόμενους μήνες!

Laser αποτρίχωσης Μπικίνι-Άνω χείλος-Μασχάλες 50€

Το laser Candela GentleLase Pro U είναι η κορυφαία λύση κατά της ανεπιθύμητης τριχοφυϊας. Είναι το πιο γρήγορο μηχάνημα αποτρίχωσης & διαθέτει σύστημα cryozen spray (κρυογόνο), έναν μηχανισμό ψύξης που κάνει την αποτρίχωση σχεδόν ανώδυνη! Επίσης, η διάρκεια κάθε συνεδρίας αλλά και το σύνολο των θεραπειών που θα χρειαστείτε είναι η μικρότερη δυνατή σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα μηχανήματα αποτρίχωσης!

     

Αν ενδιαφέρεστε για τις προσφορές του μήνα ή εάν θέλετε μία δωρεάν επίσκεψη με την γιατρό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.