Προσφορές του μήνα

RF ραδιοσυχνότητες πακέτο 4 συνεδρίες, 320€ για κυτταρίτιδα και σύσφιξη.

Laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτης Candela Pro Πόδια-Μπικίνι-Μασχάλες 120€

Το Skin Medical Secrets διαθέτει το Alexandrite Gentle Lase Pro U του δημοφιλούς και αξιόπιστου οίκου Candella, για γρήγορη, ανώδυνη & μόνιμη απαλλαγή από την τριχοφυΐα!

Αντίο Ψωμάκια σε 3 συνεδρίες Desobody πακέτο 400€

Η πλέον ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές όπως: διπλοσάγονο, βραχίονες, λιπώματα μέσης, σωσίβια μέσης, γοφούς, ψωμάκια, μηρούς, γόνατα.

Αποχαιρετήστε τις λευκές ραγάδες με SkinPen & Carboxytherapy πακέτο 6 θεραπειών 650€

Η “αέρινη” θεραπεία με την δύναμη του CO2, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, καταπολεμά τις λευκές ραγάδες, διαλύει το τοπικό λίπος, εξομαλύνει σε εκπληκτικό βαθμό την κυτταρίτιδα και σβήνει τις ρυτίδες!

Liquid Lift πρόσωπο μόνο με υαλουρονικό 250€

H μοναδικότητα του υγρού lifting με κάνουλα είναι πως μας επιτρέπει, να εξαπλώσουμε το υαλουρονικό οξύ για να πετύχουμε lifting στη στιγμή. Και αυτό χωρίς μώλωπες και πολλαπλά «τσιμπηματάκια» λόγω της χρήσης κάνουλας!

Brazilian Butt Lift με νήματα 900€

Με το Body Thread Lift μπορούμε να ανανεώσουμε συνολικά την εικόνα του σώματός μας χωρίς να υποβληθούμε σε χειρουργικές επεμβάσεις εφόσον υπάρχει ήπια προς έντονη χαλάρωση.

   

Αν ενδιαφέρεστε για τις προσφορές του μήνα ή εάν θέλετε μία δωρεάν επίσκεψη με την γιατρό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.