Προσφορές του μήνα

Shine like a Star! 70€

Δερμοαπόξεση με με καθαρή βιταμίνη C  για βαθύ ιατρικό καθαρισμό προσώπου.

Δερμοαπόξεση με διαμάντια

Η Δερμοαπόξεση με διαμάντια επιτυγχάνει πλήρη απομάκρυνση του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων με αποτέλεσμα λείο, φωτεινό και λαμπερό πρόσωπο! Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία εδώ.

RF Ραδιοσυχνότητες

4 Συνεδρίες/Περιοχή 300€

Οι ραδιοσυχνότητες RF είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που έχει ήδη κατακτήσει το κοινό, λόγω των αποτελεσμάτων του! Αντιμετωπίζει το χαλαρωμένο δέρμα, το συσφίγγει, εξομαλύνει ή και εξαλείφει εντυπωσιακά την κυτταρίτιδα! Η θεραπεία είναι ανώδυνη, γρήγορη & άμεσα αποτελεσματική, αρκεί να είστε συνεπείς στις συνεδρίες σας!

Μεσοθεραπεία προσώπου

 1 συνεδρία – 180€

H νέα μεσοθεραπεία που εμπιστεύεται η Δρ. Αλμπανοπούλου είναι η Toskani, με την οποία η γιατρός μπορεί να προσφέρει ενυδάτωση και φωτεινότητα σε όλο στο πρόσωπο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία εδώ.

PRP για πυκνά μαλλιά! 250€

Η μέθοδος PRP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διατήρηση της υπάρχουσας τριχοφυΐας μέσω της ενδυνάμωσης των μαλλιών, αλλά και για την ανάπτυξη νέων τριχών από θυλάκια που έχουν σταματήσει να παράγουν τρίχες ή παράγουν τρίχες μικρής διαμέτρου (χνούδι).  Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία εδώ.

Life Coaching, Δωρεάν ραντεβού γνωριμίας!

Create your own sunshine!!

Στο Skin Medical Secrets τολμούμε να συνδυάσουμε την υγεία και την ομορφιά του δέρματος με την υγεία και την καλλιέργεια της ψυχής και του νου.

Laser Αποτρίχωσης Alexandrite, Μασχάλες Μπικίνι! 50€

Πλέον στη σύγχρονη δερματολογία χρησιμοποιείται το Laser ως εγγυημένη μέθοδος αποτρίχωσης. Το Laser είναι ουσιαστικά μια μονοχρωματική δέσμη φωτός που απορροφάται από συγκεκριμένους ιστούς-στόχους και δρα με την λεγόμενη φωτοθερμόλυση. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία εδώ.

       

Αν ενδιαφέρεστε για τις προσφορές του μήνα ή εάν θέλετε μία δωρεάν επίσκεψη με την γιατρό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.