Σεμινάριο για την τεχνική Access Consciousness Bars® με Πιστοποίηση από την Πέγκυ Μουζάκη

Θέλετε περισσότερη χαρά και ευτυχία στην ζωή σας; Θέλετε να κάνετε στον εαυτό σας δώρο μια καλύτερη ποιότητα ζωής; Θέλετε να δημιουργήσετε με ευκολία μια διαφορετική πραγματικότητα από αυτή που ζείτε σήμερα; Αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε την ζωή σας , ελάτε να μάθετε την τεχνική Access Bars. Όλα στη ζωή έρχονται σε μένα με ευκολία, χαρά και μεγαλοπρέπεια!

Τεχνική Access Bars®: Ένα σεμινάριο με πρόσβαση στην συνειδητότητα δημιουργημένο από τον Gary Douglas το 1990.

Τα Access Bars® είναι μία δυναμική τεχνική για καλύτερη ζωή. Μέσα από συγκεκριμένα σημεία στo κεφάλι, όπου αποθηκεύεται κάθε καταγραφή από σκέψεις, πεποιθήσεις, πιστεύω και αρνητικά συναισθήματα που μας κρατούν πίσω, η εργασία που κάνουμε πάνω στα Bars είναι σαν να πατάμε το κουμπί διαγραφής στο σκληρό δίσκο μας. Απελευθερώνοντας την εγκλωβισμένη ενέργεια, κάθε εμπόδιο σβήνει και ανοίγει ο χώρος για να δημιουργήσουμε με χαρά και ευκολία. Να ελκύσουμε μία ζωή γεμάτη αισιοδοξία και επιτυχία. Κάθε όνειρο γίνεται πραγματικότητα μέσα από τα εργαλεία του Αccess.

Η Τεχνική Access Bars ® μας απελευθερώνει από τους περιορισμούς που έχουμε βάλει στον εαυτό μας. Πόσο συχνά αφηνόμαστε, επιτρέπουμε σε κάποιον άλλο να μας προσφέρει κάτι; Το να μαθαίνουμε να δεχόμαστε αποτελεί κλειδί για να έλξουμε αποτελεσματικά ότι επιθυμούμε στη ζωή μας. Με κάθε συνεδρία Access Bars ® επιτρέπουμε στον εαυτό μας να λαμβάνει.

Το σεμινάριο της τεχνικής Access Bars®:

Η εκπαίδευση της τεχνικής Access Bars διαρκεί συνολικά 9 ώρες. Η διδασκαλία γίνεται στην ελληνική γλώσσα. Στο σεμινάριο θα μάθετε τις θέσεις των χεριών (τα σημεία των bars) μαζί με άλλα εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars δύο φορές και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες της τεχνικής. Θα σας δοθούν επίσης εγχειρίδια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική. Θα χαλαρώσετε, θα αποκτήσετε διαύγεια και τέλος θα ενδυναμωθείτε.

Τι γίνετε μετά το σεμινάριο;

Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας, είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας, Bars Practitioner και μπορείτε να το προσθέσετε στα προσόντα σας ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Μπορείτε να εφαρμόστε τη τεχνική στον εαυτό σας, στην οικογένειά, στους φίλους ή και τους συναδέλφους σας, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο επαγγελματικά.

Τι άλλο να περιμένετε…

Η απελευθέρωση των ενεργειακών σημείων (bars) επιφέρει πολλά σημαντικά οφέλη, όπως:

• Μειώνει το άγχος

• Αυξάνει την ενέργεια

• Εξαλείφει τους πόνους και τη δυσκαμψία του σώματος

• Βελτιώνει τον ύπνο, εξαλείφει την αϋπνία

• Χαρίζει βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση

• Απαλλάσσει από το άγχος και την κατάθλιψη

• Μειώνει τη διαδικασία γήρανσης

• Σας βοηθά να χάσετε βάρος

• Μειώνει τον χρόνο αποκατάστασης από κάποιο παλαιό ή καινούριο τραύμα, χειρουργική επέμβαση και ασθένεια και συμβάλλει στη γενικότερη βελτίωση της υγείας

• Βοηθά στα προβλήματα του Αυτισμού, της Διαταραχής Υπερκινητικότητας με Έλλειψη Συγκέντρωσης (ADD) και του Συνδρόμου Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ADHD)

• Οι βαθμοί, οι εργασιακές επιδόσεις και η πνευματική διαύγεια αυξάνονται χωρίς να χρειάζεται περισσότερη μελέτη ή σκληρότερη εργασία

• Άνθρωποι ή καταστάσεις που κάποτε νιώθατε να σας βγάζουν εκτός εαυτού και δημιουργούσαν προβλήματα στη ζωή σας, ξαφνικά δεν σας ενοχλούν πλέον ούτε σας προκαλούν προβλήματα

• Αλλάζει καταστάσεις που δεν λειτουργούν στη ζωή σας σε κάτι που λειτουργεί χωρίς κόπο

• Θεραπεύει την κατάθλιψη

Πιστοποιημένο δίπλωμα στην τιμή των 240€ (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®) . Όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο ή είναι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών, καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 120 ευρώ.

Πιστοποιημένες Access Consciousness Bars Facilitators: Διαμαντοπούλου Μαργαρίτα (6972509064) Μουζάκη Πέγκυ (6936904955)

Ημερομηνία/ώρα: Σάββατο 2 Μαρτίου (10.00 – 18:30)

Πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής: Mαργαρίτα Διαμαντοπούλου, τηλ. 6972509064, e-mail: [email protected] Πέγκυ Μουζάκη, τηλ.6936904955, email: [email protected]

Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίου: Women for Life, Γρηγ. Ξενοπούλου 10 (κοντά στην πλ. Αγ. Σοφίας), Νέο Ψυχικό.